Cariera in Compexit

Startul in Compexit

small__RRS3054.jpgNoi credem in obiective indraznete pentru ca suntem o echipa de profesionisti ambitiosi. Te intampinam cu un plan de integrare care sa-ti ghideze activitatea pentru primele luni si sa te ajute sa-ti pui in valoare initiativa si creativitatea inca de la inceput. Integrarea va avea rolul de asistare in invatare si adaptare, pentru ca dupa aceasta perioada sa poti lucra autonom.

Compexit investeste constant in pregatirea angajatilor sai. Planurile noastre de training cuprind prin rotatie 60% dintre angajati. Pe langa traininguri tehnice, interne si externe, Compexit isi pregateste constant echipa pentru a pune in practica cele mai eficiente metode de lucru. Anul 2012 a cuprins in planul de training 29 de colegi pentru dezvoltarea soft skills.

 

Evolutia in Compexit

small__RRS3659.jpgDaca decizi sa te numeri printre cei aproximativ 125 de angajati inseamna ca pentru tine locul de munca este acolo unde iti poti pune in valoare calitatile, unde satisfactia deplina nu poate fi compensata financiar, ci mai degraba prin rezultatele care indeplinesc autoexigenta. Noi, cei care formam echipa Compexit suntem mobilizati prin depasirea propriilor performante. Exigenta ne duce spre excelenta, iar anii petrecuti in Compexit raman o carte de vizita si un considerabil palmares de competente.

Experienta ne-a demonstrat ca un angajat petrece pe un post aproximativ 2 ani, iar noi folosim acest timp pentru a ne pregati colegul pentru postul de maine…tot in Compexit. Grupul Compexit sustine mereu ca aloca omul potrivit locului potrivit. Acest lucru nu se opreste in momentul angajarii. Istoricul performantei, abilitatilor si aspiratiilor este mereu actualizat la departamentul Resurse umane. Intr-o stransa colaborare cu sefii directi, gasim solutiile cele mai bune pentru ca angajatii sa ocupe postul in care pot fi cei mai performanti si motivati.

Spunem ca suntem puternici separat si de neinvins impreuna. De aceea interesul angajatului si al companiei ca si echipa prevaleaza interesul departamental si fiecare coordonator pregateste oameni pentru succes in Compexit.