Compexit Asigurari a intervenit pentru mine

Compexit Asigurari a intervenit pentru mine

small_DSCN4351.JPG

In decembrie 2011 am facut o vizita celor de la Compexit Asigurari pentru plata ratei CASCO. Cu toate ca masina mea nu este achizitionata prin Compexit am ales sa lucrez cu dansii in vederea asigurarii CASCO si RCA. Cu aceasta ocazie am cerut indicatii

pentru rezolvarea unei daune, respectiv indreptarea si revopsirea usii si aripii stanga spate.

Consilierii m-au sfatuit si indrumat ce pasi trebuia sa urmez si unde trebuia sa merg. Prin urmare am mers la biroul asiguratorului unde s-a deschis un dosar de dauna. Spre uimirea mea am fost informat, prin nota de constatare, ca asiguratorul nu ma poate despagubi sub pretextul ca masina ar fi fost deja avariata la inspectia de risc.

small_BunMircea-dupa-reparatie01.jpgAm apelat din nou la consilierii Compexit care au cautat pozele facute la inspectia de risc (poze pe care nu se vedea nimic avariat) si, mai apoi, au intervenit telefonic obtinand acceptul de intrare in reparatie.

Cu toate ca am fost informat si asigurat ca totul a fost rezolvat aveam o temere in privinta obtinerii acceptului de plata din partea asiguratorului.

Masina a fost reparata intr-un timp scurt, datorita eficientei service-ului Compexit. Pot spune ca am incercat sa gasesc urme ale incidentului, insa cei la de tinichigerie au facut o treaba de nota 10. Intreaga operatie nu a durat mai mult de cateva zile.

Nu imi venea sa cred ca totul s-a rezolvat in timp util si fara alte birocratii din partea firmei de asigurari. Am ramas placut surprins de interventia si promptitudinea consilierului de la Compexit Asigurari.

 

Vreau sa multumesc pe aceasta cale intregii echipe Compexit.

 

Mircea B.