Cum am reusit sa repar masina la service-ul la care imi doream

Cum am reusit sa repar masina la service-ul la care imi doream

In 2012 am achizitionat un Seat Ibiza de la TopCar Cluj pe care l-am asigurat cu ajutorul celor de la Compexit Asigurari.

small_DSCN5488lovit.jpg

 

Prima problema intampinata cu masina a fost ca urmare a unui accident. Am fost lovit din spate de o masina de teren. Fiindca masina mea este modelul Ibiza Combi pagubele au fost insemnate, de la bara spate rupta pana la haion indoit fara posibilitatea de a mai fi indreptat.

 

Cu toate acestea am fost intr-o oarecare masura linistit fiindca am avut asigurare CASCO si m-am folosit de ajutorul celor de la Compexit.

 

Accidentul rutier fiind ceva nou pentru mine si fiindca nu stiam ce este de facut, in prima faza, am completat o constatare amiabila la sediul firmei unde era asigurata cealalta persoana implicata in accident. ( Mentionez ca persoana avea doar RCA – asigurarea obligatorie). Ceea ce nu stiam eu este ca in acel moment mi s-a deschis un dosar de despagubire pe asigurarea celui care m-a lovit, pentru acest lucru fiind necesara constatarea amiabila, precum si alte acte.

 

small_tic.pngLa prima vedere totul parea in regula, insa asiguratorul mi-a propus un alt service decat cel cu care imi doream sa imi repar masina. In urma discutiilor cu prietenii mei si dupa ce am cerut si sfatul celor de la Compexit Asigurari, am hotarat sa inchid dosarul de la asigurarea obligatorie si sa deschid altul pe CASCO cu regres prin intermediul celor de la Compexit.

 

Datorita faptului ca am asigurarea la Compexit am beneficitat de neplata fransizei, invocand una din clauzele stipulate in contractul semnat prin Compexit Asigurari. Consilierul Compexit m-a sfatuit in alegerea asigurarii in functie de necesitatea mea si acest lucru s-a dovedit a fi in avantajul meu.

 

Dupa discutia avuta cu consilierii si dupa ajutorul acordat, totul a decurs normal. Service-ul a reparat masina in cateva zile. Partea de accept de plata pentru pagubele vizibile, cat si cele descoperite ulterior, a fost facuta in timp util.

 

Pot spune ca sunt multumit si ca masina arata si se comporta ca noua.

 

 

Ionut T.