Finantare

Finanţare

small_porsche bank.jpgPorsche Finance Group România este o filială a Porsche Bank AG şi acţionează ca partenerul de finanţare al importatorului Porsche Romania. Scopul organizaţiei este susţinerea activităţii de vânzare a importatorului general pentru mărcile Audi, Porsche, Seat, Volkswagen şi Skoda - autoturisme şi vehicule comerciale.

 

Despre PERFECT LEASING

PERFECT LEASING este noul produs de leasing financiar de la Porsche Finance Group Romania.

Conceptul acestui produs se bazeaza pe un principiu general valabil: cel al deprecierii. Practic, platiti cat utilizati si apoi puteti cumpara pentru atat cat face.

 

Cu PERFECT LEASING beneficiati de autovehiculul pe care vi-l doriti platind rate lunare mici, care reflecta gradul de utilizare. La finalul contractului puteti schimba masina cu una noua prin intermediul dealer-ului dumneavoastra, puteti prelungi contractul de leasing sau puteti alege sa deveniti proprietarul masinii, platind valoarea reziduala a acesteia.

  

AVANTAJE:

-produs unic pe piata din Romania

-procedura simpla de finantare-direct in showroom

-rate lunare mai mici-avand o rata reziduala mai mare, ratele lunare ce trebuie platite pana la finalul contractului vor fi mai mici.

-posibilitatea alegerii unei masini dintr-o clasa superioara- daca ati planificat o anumita suma pentru achizitionarea unei masini, prin noul produs de leasing financiar veti putea avea acces la o masina dintr-o clasa superioara utilizand acelasi buget alocat initial.

-posibilitatea reinnoirii autovehiculului-la intervale de timp mai mici, cu costuri mai mici.

-flexibilitate crescuta-prin multiple optiuni existente la finalul contractului.

Descarca pliantul PERFECT LEASING.