Compexit este noul partener de mobilitate al echipei de baschet U-Banca Transilvania

Compexit și echipa de baschet U-Banca Transilvania au anunțat în 6 septembrie 2018 încheierea unui parteneriat de mobilitate pentru sezonul competițional 2018-2019, în cadrul conferinței de presă susținute în showroom-ul ŠKODA. 
Astfel, Dykes, Kuti, Moldoveanu si colegii lor vor conduce cele mai noi modele ŠKODA, SUV-urile KAROQ sKODIAQ Scout.

Sub sloganul “Share the fun. Share the game.” Compexit își prezintă divizia de carsharing pentru corporații “sharetoo“ iar beneficiarii direcți sunt lotul de seniori ai echipei de baschet.

SORIN NISTE, director executiv Compexit Grup:

“Sunt multe similitudini între Compexit și echipa U-Banca Transilvania. Ne-am obișnuit să ne surprindem fanii, respectiv clienții și să depunem eforturi pentru rezultatele obținute. Ca o noutate pe piață am introdus serviciul de carsharing pentru companii care vine sa completeze firesc oferta noastra de mobilitate iar avantajele pentru persoanele juridice sunt evidente. Jocul, echipa, competiția sunt parte din existența noastra. «Impreuna suntem U» pentru performanță și spectacol.”

Car sharingul pentru companii, lansat de Compexit sub conceptul „SHARE TOO” este o premiera pe piata auto din Transilvania si permite companiilor să optimizeze gestionarea flotelor și să reducă semnificativ costurile legate de acestea pe termen lung. Este o soluție atractivă și eficientă de mobilitate, pentru că prezintă avantaje inclusiv pentru angajați, nu doar pentru companie. Aceștia pot utiliza mașinile din flotă nu doar pentru deplasările de serviciu, ci și în regim privat, pentru mai mult confort și timp economisit.

MIRCEA CRISTESCU, vicepreședinte A.C.S. U-BT:

“Ne bucurăm foarte tare că am reușit să finalizăm acest parteneriat pentru mobilitatea echipei, marcând astfel o premieră, iar U-Banca Transilvania devenind prima echipa de baschet din Romania, cu o flotă auto completă. Impreună cu Compexit, din acest an, avem acelasi drum și ne aliniem standardelor echipelor mari din Europa.”

#impreunasuntemU

 

Vezi cele mai frumoase cadre de la semnarea parteneriatului:

https://youtu.be/W-JdVRxJ9LQ