Cupa ŠKODA Compexit-Concurs de schi pentru juniori

Te invitam la schi, sa inauguram impreuna partiile de la Marisel!

Compexit organizeaza cea de-a treia editie a Cupei ŠKODA Compexit, concurs de ski pentru juniori, la Marisel, duminica 25 februarie 2018, in parteneriat cu Asociatia Arbitrilor de Schi din Sibiu.

Intrecerile vor consta intr-o proba de slalom urias, in doua manse si vor fi organizate astfel incat sa dea posibilitatea si celor mai tineri practicanti ai schiului alpin sa isi perfectioneze deprinderile tehnico-tactice specifice si sa isi puna in valoare talentul sportiv.

Competitia se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 15 ani, legitimati la cluburi de profil sau nelegitimati si se realizeaza in baza unui regulament de concurs. Descarca aici regulamentul.

Pot participa copii, fete şi băieţi, la una din următoarele categorii de vârstă:

 

 

 

Inscrierea concurentilor se face accesand linkul  sau pe pagina www.pro-ski.ro, pana miercuri 21 februarie 2018, ora 18.00.

Bafta tuturor!

 

Partener de distractie: NOUA ŠKODA KAROQ

Un SUV compact cu spațiu generos, tehnologie de ultimă oră și preț competitiv.

Noua ŠKODA KAROQ oferă spaţiu excepţional, cele mai noi sisteme de asistenţă, faruri full-LED şi servicii ŠKODA Connect. Designul emoţional şi dinamic, cu numeroase elemente cristaline, caracterizează limbajul de design al noului SUV ŠKODA. Totodată, exteriorul expresiv şi plin de forţă este creat pentru cei în căutare de experiențe autentice în natură, dar și pentru firile urbane în căutare de inspirație și experiențe remarcabile. Sunt disponibile cinci variante de motor, cu puteri între 85 kW (115 CP) şi 110 kW (150 CP), dintre care patru sunt noi.Toate acestea la un preț de pornire de 19.860 Euro (TVA inclus).

Afla mai multe despre noul model.

small_karoq_cupa.jpg

small_parteneri.jpg