Cupa ŠKODA Compexit-Concurs de schi pentru juniori

 

Compexit a organizat cea de-a treia editie a Cupei ŠKODA Compexit, concurs de ski pentru juniori, la Marisel, duminica 25 februarie 2018, in parteneriat cu Asociatia Arbitrilor de Schi din Sibiu.

Intrecerile au constat intr-o proba de slalom urias, in doua manse si au fost organizate astfel incat sa dea posibilitatea si celor mai tineri practicanti ai schiului alpin sa isi perfectioneze deprinderile tehnico-tactice specifice si sa isi puna in valoare talentul sportiv.

Competitia se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 15 ani, legitimati la cluburi de profil sau nelegitimati.

Am avut participanti, fete şi băieţi, din următoarele categorii de vârstă:

 

 


Regasiti in link-ul urmator cele mai frumoase cadre surprinse la eveniment:
Cupa ŠKODA Compexit

Si video-ul aici:

https://youtu.be/1Ibx7VCrCrs

 

 

Partener de distractie: NOUA ŠKODA KAROQ

Un SUV compact cu spațiu generos, tehnologie de ultimă oră și preț competitiv.

Noua ŠKODA KAROQ oferă spaţiu excepţional, cele mai noi sisteme de asistenţă, faruri full-LED şi servicii ŠKODA Connect. Designul emoţional şi dinamic, cu numeroase elemente cristaline, caracterizează limbajul de design al noului SUV ŠKODA. Totodată, exteriorul expresiv şi plin de forţă este creat pentru cei în căutare de experiențe autentice în natură, dar și pentru firile urbane în căutare de inspirație și experiențe remarcabile. Sunt disponibile cinci variante de motor, cu puteri între 85 kW (115 CP) şi 110 kW (150 CP), dintre care patru sunt noi.Toate acestea la un preț de pornire de 19.860 Euro (TVA inclus).

Afla mai multe despre noul model.

small_karoq_cupa.jpg

small_parteneri.jpg