Ziua Familiei la Compexit ŠKODA, sâmbătă 12 mai

Ghiciţi ghicitoarea mea:
Are-­n ea si mari, și mici,
Părinţi, copii, dar și bunici,
Cu ea tot timpul să te bucuri vrei,
Și la ŠKODA vine ziua ei!

Vă așteptăm, cu mic, cu mare, cu foarte mult drag și cu super surprize și distracţie la - v-­aţi prins că‐i vorba de “FAMILIE”, da? -
la Ziua Familiei la ŠKODA.
Pe 12 mai, începând cu ora 10.00, la Showroom-­ul Compexit ŠKODA din Cluj Napoca si Bistrita (Cluj, Calea Turzii 224, Bistrita, Cartier Viisoara 264).

Pentru că pe 15 mai este Ziua Internațională a Familiei, la ŠKODA ne-am hotărât să sărbătorim împreună cu familia noastră extinsă. Cu voi, familiile care aduceți bucurie și căldură în toate modelele ŠKODA.
Vă așteptăm în showroom-ul nostru sâmbătă, 12 mai 2018, între orele 10:00 și 14:00, cu multă prietenie și povești, cu muzică, jocuri și surprize, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari!

V-am pregătit o serie de activități precum tombole cu premii, ateliere de pictat, atelier de construcții mașini de jucărie din lego, cursă de mașinuțe pe un traseu prestabilit, treasure hunt în showroom, concurs de desenat pe asfalt, concursuri pe temă exploratorie, zonă educativă, animatori, ne vom putea juca basket, badminton, turnball sau tenis de masă și multe alte suprize pregătite cu ajutorul partenerilor locali din Cluj Napoca, Decathlon și Mr. Nicu. 

 

Accesul este liber. Vă rugăm să vă înscrieți completând formularul urmator: 
https://goo.gl/forms/0pnibxrGFAHuN19U2