Partener ŠKODA-SEAT

Compexit Service - partener SKODA-SEAT

Anul 2007 a adus o schimbare mult asteptata in structura organizatorica a Compexit Service -am devenit service multimarca! De acum, marcile Compexit Grup, ŠKODA si SEAT vor beneficia de aceleasi servicii post-vanzare. Decizia de unificare a service-urilor ŠKODA si SEAT a fost alegerea fireasca pentru optimizarea activitatii prestate. De asemenea, Compexit Trading este prima firma certificate ISO 9001:2000 din domeniul distributiei si servisarii auto din Transilvania. Compexit Service dispune de SDV-istica specifica pentru efectuarea operatiunilor de Mecanica si Tinichigerie, comuna familiei de motoare VW Group (VW, Audi, SEAT, ŠKODA). Service-ul specializat este pregatit pentru efectuarea serviciilor de intretinere si reparatii atat pentru marcile comercializate, cat si pentru celelalte marci existente pe piata.

Orientarea catre client, calitatea activitatii prestate si respectarea tuturor standardelor uzinei au fost recunoscute prin acordarea titlului de "Cel mai bun service ŠKODA" din tara pentru al doilea an consecutiv. Mai mult decat atat service-ul nostru a trecut cu brio si auditul de fabrica din octombrie 2006, obtinand cel mai mare punctaj acordat vreodata unui service din retea. Specialistii au verificat conformitatea activitatilor care se desfasoara in cadrul organizatiei si a rezultatelor aferente acestora, cu reglementarile cuprinse in documentele interne elaborate si in standardul de referinta Skoda.

Aceasta inseamna: existenta tuturor sculelelor si echipamentelor necesare executarii oricarui tip de lucrare de reparatie sau intretinere si nu in ultimul rand a calificarii personalului, respectarea procedurilor de receptie, executie si predare a lucrarilor. Scopul final al activitatii este satisfactia clientului, o componenta importanta a sistemului fiind, evident, gestionarea relatiei cu acesta. Pe viitor, ne dorim ca si clientii SEAT sa regaseasca in Compexit Service un partener de incredere si doza de "auto emocion" asteptata. De asemenea, Compexit este membra a Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA).