De ce sistemul climatronic original SKODA?

 

ŞTIAŢI CĂ?

 

  • Sistemul de climatizare al maşinii aduce temperatura interioară la un nivel confortabil, ajutând astfel la menţinerea puterii de concentrare a şoferului şi la păstrarea unui nivel optim al reacţiilor sale, sporind siguranţa?
  • Impurităţile din mediul înconjurător, precum praful şi polenul, pot compromite funcţionalitatea sistemului de climatizare?
  • Concentraţiile crescute de polen, în interiorul automobilului, pot cauza strănuturi şi ochi înlăcrimaţi celor care suferă de alergii, crescând astfel riscul de accidente?
  • Creşterea concentraţiilor de praf, cenuşă sau microorganisme în aerul din interiorul autovehiculului poate determina instaurarea prematură a stării de oboseală a şoferului?
  • Dacă sistemul de climatizare nu mai este complet funcţional, capacitatea sa de răcire se reduce, ceea ce poate determina aburirea geamurilor?
  • Dacă în sistemul de climatizare pătrund microorganisme sau spori, umiditatea evaporatorului le poate permite să se multiplice rapid, ceea ce va duce la apariţia mirosului de mucegai?
  • Schimbarea filtrului de praf şi polen la fiecare 12 luni şi, totodată, curăţarea evaporatorului, permite sistemului de control al climatizării să fie eficient şi fiabil? 

SOLUŢIA PENTRU CURĂŢAREA EVAPORATORULUI SISTEMULUI DE AER CONDIŢIONAT…
 
....  este eficientă în prevenirea acumulării în sistemul de control al climatizării a substanţelor poluante din aer, atunci când este utilizată în combinaţie cu înlocuirea filtrului de praf şi polen sau a filtrului anti-alergenic.
 
...  înlătură depozitele de polen şi alte microorganisme din evaporatorul sistemului de control al climatizării şi din împrejurimile acestuia, permiţând astfel furnizarea de aer curat pentru cei aflaţi în autovehicul.
 
...  are ca ţintă directă cauza problemei. Soluţia de curăţare nu doar omoară microorganismele din evaporator, ci le evacuează din automobil prin ţeava de scurgere a apei condensate.
 
...  împiedică existenţa zonelor propice de înmulţire a noilor micro-organisme, care vor pătrunde în sistem, cu condiţia să fie utilizată în combinaţie cu schimbarea filtrului de praf şi polen, iar zona adiacentă filtrului de aer să fie curăţată.
 
...  înlătură în mod eficient mirosurile neplăcute din sistemul de control al climatizării.
 
...  corectează şi previne orice reducere a performanţei de răcire.