ITP pentru orice autoturism

VERIFICA-TI TALONUL!

Te asteptam in Compexit Service Cluj pentru reinnoirea INSPECTIEI TEHNICE PERIODICE!

In cazul autoturismelor, periodicitatea efectuarii Inspectiei Tehnice Periodice (ITP-ului) este de o data la 2 ani, conform legilor in vigoare iar expirarea scadentei ITP-lui poate duce la suspendarea certificatului de inmatriculare al autovehiculului.

Obligaţia efectuării inspecţiilor tehnice periodice precum şi a respectării periodicităţii acestora în funcţie de categoria vehiculului, revine deţinătorului legal al acestuia.

Asiguratorul nu despagubeste politele de tip CASCO, daca autovehiculul implicat intr-un accident rutier are ITP-ul expirat.

 

Compexit Service iti pune la dispozitie o linie performanta ITP autorizata de RAR pentru reinnoirea Inspectiei Tehnice Periodice la toate marcile de autoturisme.

 

TARIFE ITP:

small_tarife_itp.png


In cazul in care autovehiculul a fost respins la ITP pentru probleme de siguranta, poluare sau alte defectiuni, la revenire se vor percepe tarifele corespunzatoare.

NU se percepe taxa de reinspectie, pentru clientii care isi efectueaza reparatiile necesare  descoperite la ITP, in service-ul nostru.

Documente necesare efectuarii Inspectiei Tehnice Periodice:

1.Cartea de identitate a autovehiculului.Se accepta copie, conforma cu originalul in urmatoarele cazuri:daca masina este proprietatea unei firme de leasing sau este inmatriculata pe societate comerciala cu sediul in alt judet, dar cu  punct de lucru in judetul Cluj, respectiv Bistrita Nasaud.
2.Certificatul de inmatriculare al autovehiculului.
3.Asigurarea obligatorie a autovehiculului, valabila in data inspectiei.
4.Actul de identitate al persoanei care aduce autovehiculul.

 

 

Programeaza-te aici!

small_Compexit recomanda Castrol.jpg 

Nr.Crt. Categorie vehicul Tarif ITP Tarife reveniri
Auto cu vechime pana la 12 ani Auto cu vechime peste 12 ani, taxi sau scoala Siguranta  Poluare Altele
1 Autoturism 150 125 50 50 50
2 Micorbuz, autorulota, automobile utilitare, mixte, specializate, special cu masa totala maxima pana la 3.5 tone inclusiv 150 50 50 50