ITP pentru orice autoturism

VERIFICA-TI TALONUL!

Te asteptam in Compexit Service Bistrita pentru reinnoirea INSPECTIEI TEHNICE PERIODICE!

In cazul autoturismelor, periodicitatea efectuarii Inspectiei Tehnice Periodice (ITP-ului) este de o data la 2 ani, conform legilor in vigoare iar expirarea scadentei ITP-lui poate duce la suspendarea certificatului de inmatriculare al autovehiculului.

Obligaţia efectuării inspecţiilor tehnice periodice precum şi a respectării periodicităţii acestora în funcţie de categoria vehiculului, revine deţinătorului legal al acestuia.

Asiguratorul nu despagubeste politele de tip CASCO, daca autovehiculul implicat intr-un accident rutier are ITP-ul expirat.

Compexit Service iti pune la dispozitie o linie performanta ITP autorizata de RAR pentru reinnoirea Inspectiei Tehnice Periodice la toate marcile de autoturisme.

Tarife ITP:


Tarifele sunt exprimate in lei si includ TVA.

NOTA: In cazul in care autovehiculul a fost respins la ITP pentru probleme de siguranta, poluare sau alte defectiuni, la reverificare se vor percepe tarifele cirespunzatoare.

Documente necesare efectuarii Inspectiei Tehnice Periodice:

1.Cartea de identitate a autovehiculului.Se accepta copie, conforma cu originalul in urmatoarele cazuri:daca masina este proprietatea unei firme de leasing sau este inmatriculata pe societate comerciala cu sediul in alt judet, dar cu  punct de lucru in judetul Cluj, respectiv Bistrita Nasaud.
2.Certificatul de inmatriculare al autovehiculului.
3.Asigurarea obligatorie a autovehiculului, valabila in data inspectiei.
4.Actul de identitatea al persoanei care aduce autovehiculul.

 

 

Programeaza-te aici!