Oferta speciala la stergatoare ORIGINALE

small_small_stergatoare-de-la-101,25-lei.jpg

La Compexit Service ai stergatoare de parbriz ORIGINALE de la 101,25 lei TVA inclus.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati: piese@compexit.ro sau 0264406685.

 

Importanta stergatoarelor nu poate fi contestata. In general, calitatea acestei piese comune se considera implicita. Stergatoarele asigura o vizibilitate buna in interiorul vehiculului facand conducerea acestuia mai sigura. Totusi, stergatoarele sunt expuse pe parcusul utilizarii la un numar mare de factori negativi, mai ales iarna, cand uzura mecanica se accentueaza. Durata de viata recomandata pentru stergatore este de un an; ar trebui inlocuite mai ales dupa sezonul de iarna, cand gheata de pe parbriz poate produce deteriorari imperceptibile, dar serioase componentelor de cauciuc ale stergatoarelor.

 

STERGATOARE ORIGINALE

Stergatorul de parbriz, sau ansamblul stergatorului, este constituit din mai multe componente. Este lama stergatorului, in contact permanent cu sticla, care asigura functia cea mai importanta. Intregul sistem de stergere este specific dezvoltat pentru fiecare model si este subiectul unui mare numar de teste pana la introducerea in fabricatie si in programul de accesorii originale. De exemplu, datorita testelor in tunel aerodinamic, creste gradul de eficienta al utilizarii stergatoarelor cu fante de aer.

 

AVANTAJELE STERGATOARELOR ORIGINALE

 

CAND TREBUIE INLOCUITE STERGATOARELE:

 

CE STERGATOARE AR TREBUI CUMPARATE?

Cea mai sigura optiune este utilizarea stergatoarelor originale recomandate de fabricantul automobilului, care stie designul tehnic al acestuia in detalii. In caz contrar, stergatoarele destinate utilizarii universale nu garanteaza functionarea pentru fiecare automobil in parte, fapt care poate duce la stergere insuficienta, cu consecinte in siguranta traficului.

 

INTRETINEREA STERGATOARELOR:

Intretinerea foarte simpla a stergatoarelor poate extinde durata de viata si asigura o functionare fara probleme:

Ne preocupa siguranta dumneavoastra, si de aceea, va recomandam sa utilizati Piesele Originale Škoda!