Promotie reglaj de directie Cluj

Reglajul de directie face parte dintre operatiile de intretinere de baza ale autovehiculelor. Aceasta consta in reglarea unghiurilor rotilor, astfel incat acestea sa se incadreze in valorile corecte.

 

Unghiurile directiei, atunci cand sunt in afara limitelor prescrise de fabricant pot cauza devieri ale directiei autovehiculului,uzuri premature ale pieselor componente si ale anvelopelor. Această uzură prematură conduce de cele mai multe ori la cheltuieli mult mai mari decat cele presupuse de verificarea geometriei şi corectarea acesteia. 

 

Se recomanda efectuarea acestui reglaj cel putin o data pe an si dupa inlocuirea elementelor componente ale sistemelor de suspensie sau directie (anvelope, capete de bara, bielete directie, amortizoare, etc.).

Reglajul directiei in Compexit te costa 150 lei  (TVA inclus), iar daca faci montajul de anvelope in service-ul Compexit, beneficiezi de 50% reducere.

O geometrie deficitară a roţilor conduce la:
* efecte nedorite in ceea ce priveste traiectoria autovehiculului pe suprafaţa de rulare
* eforturi sporite ale conducatorului auto in a menţine direcţia autovehiculului
* uzura rapidă, prematură şi neuniformă a anvelopelor
* consum excesiv de carburant
* uzura prematură a pieselor care fac parte din ansamblul sistemului de direcţie, cu implicaţii directe în ceea ce priveşte siguranţa participanţilor la trafic şi implicand costuri apreciabile.

 

Acum la schimbul de anvelope efectuat in Compexit, ai reglajul de directie la 75 lei ( TVA inclus).

 

Programati-va aici!