Sub presiune eficient si fiabil

small_lichid frana2.jpg

  SUB PRESIUNE EFICIENT SI FIABIL

  STIATI CA?

 

LICHIDUL DE FRANA ORIGINAL DE LA ŠKODA

√ ofera diferite avantaje tehnice, care au fost compilate intr-un stan­dard de calitate, si anume in Standardul VW 501 14. Este reco­mandat un fluid, care respecta acest standard, pentru toate auto­mobilele Skoda incepand cu modelele din 2006.


√ curge liber la temperaturi situate de la punctul de inghet  si pana la -40°C imbunatatind performantele sistemului de franare in acest interval de temperaturi.
√ multumita acestei vascozitati scazute, la temperaturi reduse, deter­mina reactii mai rapide ale Programului Electronic de Stabilitate (ESP), crescand astfel semnificativ stabilitatea in viraje si nivelul de siguranta.
√ are un punct de fierbere mai mare cu 10°C decat lichidul de frana clasic (DOT 4*). Se asigura astfel o siguranta operationala mai mare, cu un continut de apa mai mare in conditii de sarcina termica marita.
√ poate fi utilizat fara probleme, chiar si pentru modelele mai vechi, care vor beneficiaele de avantajele sale.
√ extinde primul interval de service de la doi la trei ani, in cazul automobilelor fabricate din 2008, astfel ca prima inlocuire nu este necesara pana la prima revizie completa.

* Cerintele minime pentru lichidele de frana sunt definite si clasificate de Departamentul de Transport al Statelor Unite (DOT).