Termeni si conditii

Compexit Trading garanteaza confidentialitatea datelor personale colectate in timpul vizitarii de catre Dvs. a paginilor de internet ale marcii Compexit Trading, in concordanta cu legislatia romana in vigoare. Compexit Trading prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de Dvs. in scopuri asociate serviciilor si produselor, gen: contactarea prin urmatoarele canale de comunicare (posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Compexit Trading sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfactie a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001.Prelucrarea datelor cu caracter personal  de catre SC COMPEXIT  TRADING SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 10821.

Paginile de internet Compexit Trading pot include, insa, legaturi si catre alte pagini de internet pentru care nu ne asumam nici un fel de raspundere legala privind confidentialitatea acestor date personale. Compania noastra raspecta dreptul la intimitate si garanteaza protejarea datelor, asigurandu-va ca aceste date nu vor fi difuzate catre terti decat cu acordul dumneavoastra.

 

Toate drepturile rezervate Compexit Trading. Imaginile, textul, machetele grafice, fisierele audio, video sunt in subiectul protejarii dreptului de proprietate intelectuala Compexit Trading.  Copierea datelor, folosirea lor in scop comercial, distribuite sau publicarea, modificarea pe alte site-uri este stric interzisa.

 

Toate marcile comerciale, logo-urilor si emblemele afisate pe site-urile Compexit Trading sunt subiectul drepturilor asupra marcilor inregistrate Compexit Trading. Informatiile prezentate in aceste pagini sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.