/
compexit-skoda

ASIGURĂRI

 

Asigurări auto

Ne găsești pe Calea Turzii 223

 

 

Compexit Asigurări a dezvoltat parteneriate strategice cu cele mai importante societăți de asigurare și oferă clienților săi cele mai bune cotații pentru polițele auto: RCA și CASCO.

 

Ai toate avantajele cu polițele încheiate prin Compexit Asigurări!

➤ Consultanța în alegerea unui asigurator bun, în funcție de necesitățile dumneavoastră, din portofoliul celor mai importante societăți de asigurare. Ca parteneri de drum, vă oferim sprijinul nostru în toate acțiunile demarate către asigurator.

➤ Consilier dedicat - suntem mereu cu un pas înainte și ne gândim la situațiile în care sunteți pusi în fața demersurilor în vederea alegerii asiguratorului.

➤ În caz de accident vă garantăm operativitate. Ne sunați și suntem lângă dumneavoastră!

➤ Operativitate în rezolvarea dosarelor de daună. Deschiderea dosarelor se face la sediul Compexit, alături de consilierul nostru, care vă va ajuta la întocmirea documentelor necesare la asiguratorul unde se poate face avizarea online.

 

Alte beneficii

➤ asistență în completarea formularului de constatare amiabilă;

➤ calitate înaltă a reparațiilor și a pieselor de schimb utilizate;

➤ extindere CASCO gratuită

 

De ce să alegi un asigurator bun?

Motivele principale pentru care să alegi un ASIGURATOR bun:

➤ în cazul unui incident rutier soldat cu victime, pe urma căruia se cer despăgubiri pentru vătămări corporale și morale, ai nevoie de un asigurator care să acopere aceste despăgubiri și să onoreze achitarea lor;

➤ în cazul unui incident rutier soldat doar cu pagube materiale, daca păgubitul acționează în judecată prin proces civil pe cel ce a produs paguba (pentru că Asigurătorul nu își achita obligațiile în timp util față de păgubit), păgubitul vă căștiga procesul. Cel ce a produs paguba vă trebui să plătească daunele provocate și apoi să-și recupereze paguba de la Asigurătorul pe care l-a ales;

➤ Nu în ultimul rând, Asigurătorul pe care îl alegi trebuie să fie în relații bune cu service-urile în care ai dori să iți repari autoturismul.