/
compexit-skoda

Auto Rulate

Compexit Auto Rulate face parte din Compexit Grup si comercializeaza autovehicule de ocazie, cu garantie, prin reteaua nationala Das Weltauto.

Cu o experienta de peste 16 ani, Compexit Auto Rulate a fost printre primii dealeri din Romania care au pus in practica un sistem profesionist de comercializare a autoturismelor rulate, in contrast cu modul in care se comercializeaza autoturismele in targurile auto de profil. In prezent, societatea se situeaza pe locul doi in reteaua nationala Das WeltAuto.  
Prin Compexit Auto Rulate va puteti schimba autoturismul vechi cu unul nou sau rulat, prin predarea contractului de leasing, sau prin vanzarea autoturismului detinut, oferindu-va cea mai buna oferta de finantare pentru masini rulate. 
 


De ce sa alegi Compexit Auto Rulate? 

 

  • Rapiditate -  totul se intampla intr-o singura zi, in showroom-ul nostru, economisind astfel timp si energie. 
  • Siguranta - veti beneficia de evaluarea tehnica, certificat de garantie si istoric demonstrat al masinii. Toate autoturismele vandute sunt testate cu rigurozitate si este garantat juridic kilometrajul fiecarui autoturism comercializat. 
  • Flexibilitate - in cazul in care nu sunteti multumit de alegerea facuta, in decurs de o saptamana puteti opta pentru inlocuirea autovehiculului achizitionat, prin garantia de inlocuire. 
  • Finantare - prin colaboratorii nostri, va oferim diverse posibilitati de creditare sau leasing pentru orice model de autoturism, oferindu-va solutii financiare adaptate nevoilor dumneavoastra. 

 

Serviciile noastre:

  • Buy-back - achizitionarea masinii actuale, indiferent de marca, in schimbul vanzarii unui alt autovehicul nou sau de ocazie; 
  • Lease-back - achizitionarea autovehiculului chiar daca face obiectul unui contract de leasing sau credit;
  • Import masini la comanda - in cazul in care nu gasiti in parcul Compexit Auto Rulate masina potrivita, importam pentru dumneavoastra autoturismul cautat, oferindu-va consultanta in alegerea celei mai bune variante;
  • Asigurari - prin departamentul asigurari va putem oferi polite RCA si CASCO.

 

Consultantii Compexit Auto Rulate va stau la dispozitie cu solutii de finantare si asigurare pentru autovehiculul dorit, adaptate nevoilor dumneavoastra. 

Accesati site-ul de mai jos pentru a vedea oferta actuala din parcul Compexit Auto Rulate.

autorulate.ro  

 

ALTE ARTICOLE


SERVICE
SERVICE
ASIGURĂRI
ASIGURĂRI