Buy-Back

Schimba-ti masina veche cu una noua!

Vino cu masina ta veche la Compexit si pleci acasa cu una noua. Prin sistemul buy-back, masina ta poate constitui avans pentru masina noua, iar finantarea nu mai este o problema.

Procesul de rascumparare al masinii presupune cateva etape, pe care le vom parcurge impreuna. Daca ai decis ca e timpul sa te desparti de masina ta veche pentru a-ti alege un model mai potrivit nevoilor tale actuale trebuie sa iei legatura cu colegii de la departamentul Buy-back (tel: 0264406651, contact@autorulate.ro) si sa le oferi cateva informatii privind:

- Modelul masinii
- Anul de fabricatie al masinii
- Motorizarea de care dispune
- Dotarile masinii
- Numarul de km parcursi
- Informatii despre proprietatea masinii: daca este platita integral sau este inca in perioada de leasing, daca este inmatriculata pe persoana fizica sau juridica

In urma acestor informatii se face o evaluare documentata a masinii pe baza de catalog si se emite o oferta de pret de catre colegii de la Compexit Autorulate.

Daca pretul este unul conform cu asteptarile Dvs, se programeaza masina la o evaluare tehnica, ce poate confirma oferta sau, daca este cazul, se rediscuta oferta si se stabileste pretul final.

Daca pretul final este acceptat de ambele parti, se semneaza un contract de vanzare - cumparare iar in maxim 2 zile banii sunt virati in contul tau si poti plati avansul pentru noua ta alegere.

Pentru cazul in care contractul tau de leasing este inca in derulare exista posibilitatea incheierii unui antecontract prin care o suma de bani o poti folosi pentru inchiderea contractului iar restul pentru achitarea avansului pentru noua masina.

 

Avantajele acestui sistem buy-back:

 

Completeaza formularul de buy-back.

 

small_Campanie Buy-Back - site autorulate.jpg