/
compexit-skoda

CARIERA IN COMPEXIT

Startul în Compexit

Noi credem în obiective îndrăznețe pentru că suntem o echipă de profesioniști ambițioși. Te întâmpinăm cu un plan de integrare care să-ți ghideze activitatea pentru primele luni și să te ajute să-ți pui în valoare inițiativă și creativitatea încă de la început. Integrarea va avea rolul de asistare în învățare și adaptare, pentru ca după această perioadă să poți lucra autonom.

Compexit investește constant în pregătirea angajaților săi. Planurile noastre de training, actualizarea tehnologiei cât și informațiile tehnice sunt folosite în instruirea permanentă a personalului activ. Dacă anul 2012 a cuprins în planul de training 29 de colegi, anul curent include 48 de colegi instruiți permanent în ceea ce privește dezvoltarea soft skills.

Ne-am propus și am și reușit să creștem numărul angajaților participanți la dezvoltarea personală cât și profesională în funcție de atribuțiile fiecăruia.

 

Evoluția în Compexit

Dacă decizi să te numeri printre cei 150 de angajați înseamnă că pentru tine locul de muncă este acolo unde îți poți pune în valoare calitățile, unde satisfacția deplină nu poate fi compensată financiar, ci mai degrabă prin rezultatele care îndeplinesc autoexigenta. Noi, cei care formam echipa Compexit suntem mobilizați prin depășirea propriilor performante. Exigența ne duce spre excelență, iar anii petrecuți în Compexit rămân o carte de vizită și un considerabil palmares de competențe.

Grupul Compexit susține mereu că alocă omul potrivit la locul potrivit. Interesul departamentului Resurse umane în colaborare cu șefii direcți este de a oferi soluțiile cele mai bune pentru ca angajații să ocupe posturile potrivite în așa fel încât să ajungă la nivelul maxim de performanță și motivare.

Integrarea, implicarea, relaționarea susțin o echipă de succes.

 

ALTE ARTICOLE


DESPRE NOI
DESPRE NOI