Cariera in Compexit

Startul in Compexit

small__RRS3054.jpgNoi credem in obiective indraznete pentru ca suntem o echipa de profesionisti ambitiosi. Te intampinam cu un plan de integrare care sa-ti ghideze activitatea pentru primele luni si sa te ajute sa-ti pui in valoare initiativa si creativitatea inca de la inceput. Integrarea va avea rolul de asistare in invatare si adaptare, pentru ca dupa aceasta perioada sa poti lucra autonom.

Compexit investeste constant in pregatirea angajatilor sai. Planurile noastre de training, actualizarea tehnologiei cat si informatiile tehnice sunt folosite in instruirea permanenta a personalului activ. Daca anul 2012 a cuprins in planul de training 29 de colegi, anul curent include 48 de colegi instruiti permanent in ceea ce priveste dezvoltarea soft skills.

Ne-am propus si am si reusit sa crestem numarul angajatilor participanti la dezvoltarea personala cat si profesionala in functie de atributiile fiecaruia.

 

Evolutia in Compexit

small__RRS3659.jpgDaca decizi sa te numeri printre cei aproximativ 125 de angajati inseamna ca pentru tine locul de munca este acolo unde iti poti pune in valoare calitatile, unde satisfactia deplina nu poate fi compensata financiar, ci mai degraba prin rezultatele care indeplinesc autoexigenta. Noi, cei care formam echipa Compexit suntem mobilizati prin depasirea propriilor performante. Exigenta ne duce spre excelenta, iar anii petrecuti in Compexit raman o carte de vizita si un considerabil palmares de competente.

Grupul Compexit sustine mereu ca aloca omul potrivit la locul potrivit. Interesul departamentului Resurse umane in colaborare cu sefii directi este de a oferi solutiile cele mai bune pentru ca angajatii sa ocupe posturile potrivite in asa fel incat sa ajunga la nivelul maxim de performanta si motivare.

Integrarea, implicarea, relationarea sustin o echipa de succes.

Ne-am demonstrat ca suntem puternici separat si de neinvins impreuna.