/
compexit-skoda

DESPRE NOI

Compexit Trading

Dealer ŠKODA, PIAGGIO Comerciale < Service multimarca ŠKODA, SEAT, CUPRA, Volkswagen, Piaggio < Piese si accesorii < Asigurari < Club

O mașină este mai mult decât un mijloc de deplasare și transport. Este locul în care mulți dintre noi petrecem câteva ore pe zi. Compexit iți oferă mai mult decât o mașină iți oferă: sprijin pentru a alege varianta și condițiile optime de cumpărare, service non-stop asigurat de o echipa de profesioniști ŠKODA, magazin cu accesorii și piese originale, un club al iubitorilor ŠKODA.

Compexit Trading, distribuitor autorizat ŠKODA pentru Transilvania, este pilonul central al Compexit Grup si alaturi de Topcar Transilvania, Compexit Auto Rulate si Compexit Fleet Services formeaza una dintre cele mai puternice companii din domeniul auto la nivel local si national. In prezent, marcile din portofoliu Compexit Grup sunt reprezentate de: ŠKODA, SEAT, CUPRA, Volkswagen Service, Auto Rulate, Das WeltAuto, Rent a car, Carflix si Piaggio Comercial.

Activitatea Compexit Trading, de comercializare autoturisme ŠKODA si servicii post vanzare, insumeaza 51.59% din cifra de afaceri consolidata la nivel de grup.

 

Viziunea, misiunea şi valorile firmei

 

Viziunea Compexit este să devina cel mai bun centru de servicii auto integrate, lider pe plan local și regional, furnizor pentru mobilitatea viitorului.

Misiunea Compexit Grup este de a asigura soluții de mobilitate personalizate și de calitate prin vânzarea de autoturisme noi și rulate, închirieri auto, întreținere și reparații, asigurări, vânzări de piese de schimb și accesorii, valorificând competențele angajaților, generând astfel parteneriate stabile pe termen lung.

 

Valorile firmei, principiile morale si profesionale care ne guvernează activitatea sunt:       

-        INTEGRITATE (onestitate, corectitudine, moralitate, asumare, transparenţă,)

-        EXPERIENȚĂ POZITIVĂ (atitudine deschisă, colegialitate, suport, orientare spre autodezvoltare, creativitate);

-        PROFESIONALISM (competenta, asumarea responsabilitatilor, respect fata de angajati si fata de clienti, dorinta permanenta de dezvoltare (asimilare de noi cunostinte);

-        STABILITATE (consecventa, echilibru, siguranta)

Prin increderea clientilor, grupul a devenit un jucator important pe piata auto din Transilvania. 

Compexit Trading este prima firma certificata ISO 9001:2000 din domeniul distributiei si servisarii auto din Transilvania. 

Experienţa acumulată în cei peste 25 de ani de activitate a dus la obţinerea mai multor distincţii:”Cel mai bun Management în anul 2004” si două titluri consecutive de: ”Cel mai bun service ŠKODA din România” în 2005 si 2006 si titlul de „Best dealer in Romania 2009.

Conform strategiei economice a firmei, profitul obţinut a fost folosit în totalitate în vederea dezvoltării: au fost construite doua complexe showroom-service conform regulilor de corporate ale marcii ŠKODA in Cluj si Bistrita si au fost deschise alte firme în domeniul auto sau conexe acestui domeniu.

Ca si dealer autorizat ŠKODA, Compexit şi-a câştigat un bun renume pe piata autoturismelor de import, ŠKODA fiind cea mai bine vanduta marca din judet. Complementar procesului de vânzare masini noi au fost implementate si dezvoltate sistemele buy back, vânzare maşini de ocazie şi rent a car.

Societatea este membră a Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile din România (APIA) ce reuneşte azi cele mai importante societăţi din domeniul automobilului.

Istoric:

 • 1995 -Se infiinteaza firma Compexit Trading. Este firma care aduce pentru prima data la Cluj, marca ŠKODA;
 • 1996 -Compexit Trading devine unic importator ŠKODA in tara. Marca reprezentata ajunge pe locul al doilea la nivel national, ca volum al vanzarilor;
 • 1998 - Porsche Romania preia importul autoturismelor din grupul VW, iar Compexit Trading ramane unul dintre cei mai puternici dealeri din afara capitalei;
 • 2000 - Se muta in sediul de pe Calea Turzii 134, unde isi desfasoara activitatea in showroom-ul de peste 100 mp si service-ul cu 6 posturi de lucru;
 • 2003- Se deschide reprezentanta de la Bistrita, avand ca principala activitate comercializarea autupturismelor noi;
 • 2004 -Compexit inaugureaza complexul showroom-service din Calea Turzii 223, pe o suprafata de 4.135 mp, investitie de 3 mil. Euro;
 • 2007 -Se finalizeaza complexul showroom-service din Bistrita, cartier Viisoara, avand suprafata de 1.000 mp, investitie de peste 1 mil. Euro;
 • 2008 - Se extinde capacitatea de productie prin construirea celei de-a doua hale de tinichigerie pe o suprafata de 540 mp;
 • 2011- Cifra de afaceri Compexit Trading este de 9.96 mil euro, ocupand locul al saselea in reteaua dealerilor ŠKODA;
 • 2015- Compexit ajunge la 120 angajati si cifra de afaceri de 13.3 mil euro;
 • 2017- Cifra de afaceri estimata este de 15.4 mil euro, iar cota de piata locala detinuta de 11%. Devine Centru Flote ŠKODA (Service si Vanzari), primul din Transilvania.
 • 2018- Compexit se lanseaza pe piata de rent a car si carsharing si pune bazele Compexit Fleet Services, cea de a patra companie din Compexit Grup. Am inceput parteneriatul  de mobilitate cu UBT echipa de basket campioana a Romaniei, marcand o premiera in sportul romanesc, UBT fiind prima echipa cu flota auto dedicata.
 • 2019- Showroom-ul Compexit din Bistrita este preluat de Materom Automotive iar activitatea este continuata prin sediul de la Cluj. Compexit este prezenta la toate evenimentele importante din oras si se impune detasat pe piata auto de import.
 • 2020- Compexit intra pe piata comercializarii vehiculelor autoutilitare si aduce o noua marca - Piaggio Comerciale- in portofoliul. Compexit ataca piata modelelor electrice prin CITIGO e iV si Superb iV. Se lanseaza primul SUV 100% electric de la ŠKODA, ENYAQ iV.
 • 2021- Topcar Transilvania devine distribuitor CUPRA, fiind a 8-a marca din portofoliul Compexit Grup, iar lansarea brandului pe piata locala este marcata prin parteneriatul de imagine cu Simone Tempestini- Brand Ambassador Topcar Transilvania. Compexit Service devine service autorizat pentru marca Volkswagen iar Compexit Fleet Services lanseaza abonamentul auto CarFlix. Compexit Grup incheie anul 2021 cu o cifra de afaceri de 34.821.250 euro.

 

ALTE ARTICOLE


ISTORIE SKODA
ISTORIE SKODA
CARIERA IN COMPEXIT
CARIERA IN COMPEXIT
APLICĂ ONLINE
APLICĂ ONLINE