Despre noi

Despre noi

O masina este mai mult decat un mijloc de deplasare si transport. Este locul in care multi dintre noi petrecem cateva ore pe zi. Compexit Trading iti ofera mai mult decat o masina iti ofera: sprijin pentru a alege varianta si conditiile optime de cumparare, service non-stop asigurat de o echipa de profesionisti Škoda, magazin cu accesorii si piese originale, cluburi ai iubitorilor de Škoda.

Servicii

Compexit asigura servicii auto complete (consiliere, cumparare, vanzare, garantie, intretinere, reparatii, piese, accesorizari, buy-back, rent-a-car).

Misiunea companiei

Misiunea firmei este sa construiasca, dezvolte si perfectioneze continuu competentele sale in sfera serviciilor si produselor auto, astfel incat sa devina alegerea naturala pentru cumpararea, intretinerea, repararea, inchiriererea si reinnoirea parcului de autoturisme in Cluj si judetele invecinate si in perspectiva in toata Transilvania.

Viziune

Viziunea firmei Compexit Trading este de a oferi clientilor servicii si produse auto complete, de la autoturisme la piese, de la service la accesorii, de calitate superioara si intr-o evolutie pozitiva continua si astfel sa asigure pe termen lung un viitor tuturor angajatilor, asociatilor si partenerilor implicati in afacere.

Istoria Compexit Trading

Infiintata in anul 1992, firma a avut denumirea Compexit Cars si pana in 1996 a functionat ca si dealer Škoda local (importator fiind Best Service Bucuresti).

in 1995 Compexit Cars isi modifica numele si devine Compexit Trading.

In luna aprilie 1996 Škoda a numit importator temporar pe Compexit Trading   iar din decembrie 1996 devine unic importator pentru Romania.

În 1997 Škoda a fost a doua marca importata pe piata Romaniei ca numar de vanzari. Participarea din acel an la Salonul International Auto Bucuresti precum si lansarea pe piata a modelului Octavia a facut ca Škoda sa fie cea mai vanduta masina importata in ultimul trimestru al anului.

In anul 1998 o modificare legislativa a permis importarea autoturismelor fara plata taxelor vamale si a TVA-ului pentru majorarea capitalului social al firmelor. Aceasta impreuna cu o politica adecvata de marketing si o publicitate agresiva au facut posibil ca Škoda sa fie masina importata cu cel mai mare numar de vanzari pe primul semestru al anului.

Incepand din luna mai 1998, de cand importul autoturismelor din Grupul Volkswagen a fost preluat de catre Porsche Romania, Compexit Trading a ramas in permanenta unul dintre cei mai puternici dealeri din afara capitalei.

In anul 2000 se muta in propriul sediu de pe Calea Turzii nr. 134, unde si-a desfasurat activitatea in show-room-ul de peste 100 mp si service-ul cu 6 posturi de lucru.

Compexit este membra a Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania. APIA a luat fiinta in 1994 si reuneste azi cele mai importante societati din domeniul automobilului: producatorii nationali, importatorii de autovehicule precum si alte firme de renume din domeniul pieselor si accesoriilor auto sau al lubrifiantilor.

In anul 2004 se muta in sediul nou, pe Calea Turzii nr 223, sediu realizat conform cerintelor producatorului Škoda. In 2005 si 2006 obtine recunoasterea ca "Cel mai bun service Skoda din Romania" si obtine acreditarea din partea fabricii Škoda.

Anul 2007 aduce pe langa hala noua de tinichigerie si deschiderea celui de-al doilea complex Skoda localizat in Bistrita, Cartier Viisoara nr. 264, cu o suprafata de 1.000 mp si o investitie de peste 1 milion de euro.

In 2008 se extinde capacitatea de productie prin construirea celei de a doua hale de tinichigerie , pe o suprafata de 540 mp.

Obtine distinctia de " Best dealer in Romania 2009", in cadrul unei ceremonii de la Monaco, la care au participat proprietarii de dealershipuri din intrega lume.

Cifra de afaceri pentru 2011 este de 9.96 mil euro, ocupand locul al saselea in reteaua dealerilor SKODA.

Compexit Grup se extinde si integreaza activitati noi: distributie vopsele, rent a car, car sharing, management de flota.

Din 2017 activeaza ca si  Fleet Center SKODA pentru Transilvania si dezvolta servicii integrate pentru gestionarea flotelor auto, atat in ce priveste comercializarea autovehiculelor noi cat si pentru intretinerea post vanzare.

Managementul Calitatii

Sistem de management al calitatii

Ca parte a strategiei de dezvoltare pe termen lung, Compexit Trading acorda o importanta deosebita calitatii. Interesul nostru pe termen lung este identic cu interesul clientilor: produse si servicii de cea mai buna calitate si satisfactie reciproca. Fidela fiind principiului calitatii, echipa Compexit Trading va ofera si confirmarea eforturilor sale :

COMPEXIT TRADING este prima firma certificata ISO 9001 din domeniul distributiei si servisarii auto din Transilvania.

Ce inseamna pentru noi Certificatul ISO 9001?
Inseamna o atentie sporita fata de cerintele Dvs, o pregatire mai buna a personalului, echipa mai puternica, reguli mai clare, intr-un cuvant, o organizatie profesionista ce ofera produse si servicii orientate spre cresterea calitatii.