/
compexit-skoda

In caz de accident, va recomandam, cu toata responsabilitatea, ca reparatia masinii dumneavoastra sa o faceti exclusiv la reprezentanta noastra, aceasta fiind unitate service autorizata de catre fabricant (Volkswagen, ŠKODA, SEAT si CUPRA) in judetul Cluj.

Singura persoana care decide unde se repară autovehiculul este PROPRIETARUL sau UTILIZATORUL, adica DUMNEAVOASTRA.


Va informam asupra acestor aspecte intrucât exista societati de asigurare care, urmarindu-si propriul interes, recomanda efectuarea reparatiilor autovehiculului dumneavoastra in unitati service care nu sunt agreate de Producator. Va rugam sa tineti cont de faptul ca o autorizatie RAR nu este acelasi lucru cu autorizatia data de Producatorul autovehiculului.


Societatile de asigurari nu pot impune atelierul service unde se face reparatia autovehiculului pe care il detineti, nici macar atunci când reparatia trebuie facuta pe Polita RCA a celui care v-a avariat masina.


Firma noastra va ofera sprijin si consiliere, in fata societatii de asigurare, rezolvând astfel RAPID si in FAVOAREA DUMNEAVOASTRA formalitatile necesare! Am alocat un consilier dedicat, la care dumneavoastra sa puteti apela, cu incredere, pentru intocmirea actelor necesare, programarea constatarii daunei si reparatia autoturismului.

Date contact:

Tel: 0731038126

tinichigerie@compexit.ro  

In incinta sediului nostru (Calea Turzii 223), am pus la dispozitia societatilor de asigurari, spatiul si logistica necesare pentru efectuarea constatarilor de dauna, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de reducerea semnificativa a timpului necesar solutionarii problemei aparute.

In cazul in care asiguratorul se opune dorintei si dreptului dumneavoastra de a va repara masina la reprezenta noastra, va rugam sa ne sunati la telefon 0731038126 pentru a va sprijini in rezolvarea problemei.

Va amintim ca in cazul contractelor de leasing sau credit incheiate, utilizatorul este obligat contractual si in acest sens primeste imputernicire pentru efectuarea reparatiilor doar intr-un atelier service autorizat de catre firma producatoare (ŠKODA, SEAT, Cupra, Volkswagen).


Dorim prin acest demers sa va informam asupra drepturilor dumneavoastra de a va repara autoturismul intr-o reprezentanta, fapt ce va confera urmatoarele beneficii:

  • ➤Pastrarea garantiei oferite de catre producator si a tuturor beneficiilor conexe acesteia;
  • ➤Pastrarea performantelor si a sigurantei autovehiculului dumneavoastra;
  • ➤Siguranta dumneavoastra si a pasagerilor;
  • ➤Argument pentru un pret de revânzare ridicat;
  • ➤Utilizarea pieselor de schimb originale, garantate 24 luni;
  • ➤Efectuarea reparatiilor de catre un personal specializat, instruit de fabricant;
  • ➤Respectarea standardelor de reparatii, conform cu recomandarile producatorului;
  • ➤Folosirea echipamentelor adecvate la standardele cerute de producator.

ALTE ARTICOLE


ASIGURĂRI
ASIGURĂRI