ŠKODA KODIAQ propune o combinație impresionantă între design puternic, spațiu generos și soluții inovatoare de conectivitate. Abia așteaptă să se afirme.

Elementele designului cristalin sunt reflectate în cele mai mici detalii, atât la exteriorul, cât și în interiorul modelului KODIAQ, făcând din acesta unul dintre cele mai distinctive modele fabricate de ŠKODA. Noul SUV ŠKODA și-a sărbătorit premiera mondială pe 1 Septembrie 2016, la Berlin.

Experiența ŠKODA KODIAQ

SUV-ul de lungime 4,70m este un adevărat all-rounder. Acesta oferă cea mai mare capacitate a portbagajului din clasa sa. Un alt atu al modelului este opționalul pentru un al treilea rând de scaune. ŠKODA KODIAQ reprezintă toate punctele forte ale brandului - design expresiv, un grad ridicat de funcționalitate și multe caracteristici "Simply Clever".

 

ŠKODA KODIAQ

Sistemul all-wheel-drive cu control electronic este disponibil pentru majoritatea variantelor de motorizare. Acesta oferă o tracțiune ridicată, stabilitate și siguranță la condus - chiar și off-road.

ŠKODA KODIAQ

Elementul central al sistemului cu tracțiune integrală este un ambreiaj multidisc controlat electronic. Sistemul all-wheel-drive funcționează inteligent și rapid.

 

ŠKODA KODIAQ

Modul off-road poate fi selectat prin simpla apăsare a unui buton (opțional pentru versiunile 4x4, în combinație cu Driving Mode Select).

ŠKODA KODIAQ

În funcție de motorizare, puteți alege o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, sau DSG cu șase sau șapte viteze.

ŠKODA KODIAQ

Două motoare TDI și trei TSI alcătuiesc gama de motorizări la lansarea noului SUV.

ŠKODA KODIAQ

Cu un volum de 720 până la 2065 l (cu scaunele din spate rabatate), ŠKODA KODIAQ oferă cel mai mare portbagaj din clasa sa.

ŠKODA KODIAQ

Numele se referă la ursul Kodiak care trăiește pe o insulă în apropiere de Alaska, iar modul de pronunțare (cu Q-ul din final) este derivat din limba băștinașilor din acea zonă.

Interior robust și puternic

Fotografiile subliniază faptul că ŠKODA și-a pus în aplicare linia de design modernă, clară și expresivă în interiorul noului SUV. În același timp, imaginile evidențiază standardele ridicate și fără compromisuri ale brand-ului în ceea ce privește funcționalitatea și calitatea materialelor.

Interior ŠKODA KODIAQ

Tabloul de bord este expresiv, elegant și neaglomerat. Acesta este împărțit în două zone simetrice: pentru șofer și pasager.

Interior ŠKODA KODIAQ

Două locuri suplimentare sunt disponibile la cerere pentru cel de-al treilea rând. KODIAQ este primul autoturism cu șapte locuri din istoria mărcii.

Interior ŠKODA KODIAQ

Display-ul mare are un design elegant, din sticlă, cu un mod de operare "Simply Clever" - logic și intuitiv.

Interior ŠKODA KODIAQ

Cu o capacitate de 720 până la 2065 l (cu scaunele din spate rabatate), ŠKODA KODIAQ oferă cel mai mare portbagaj din clasa sa.

Design distinctiv

Imaginile de detaliu subliniază standardele ridicate, lipsite de compromisuri pe care marca le aplică în privinţa fabricației.

Funcționalitate și atractivitate

Exteriorul cu liniile tridimensionale oferă noului SUV o prezență inconfundabilă pe drum. Interiorul este, de asemenea, caracterizat prin linii clare și impresionează prin spațiul generos, alături de un aspect elegant.

Să jucăm un joc

Numele contează. De aceea avem mare grijă atunci când alegem numele noilor noastre modele - ca și în cazul noii ŠKODA KODIAQ.

De asemenea, înțelegem importanța cunoașterii numelor tuturor lucrurilor, mai ales cele din natură.

 

Dacă nu continuam să apreciem natura înconjurătoare, ne vom confrunta cu o deconectare totală de la ceea ce contează cu adevărat.

Știi sa faci diferența dintre o frunză de fag și una de stejar? Urmărește clipul video de mai jos și află:

Un oraș din Alaska și-a modificat numele pentru a anunța noul SUV ŠKODA

Cum ai reacționa dacă un producător de autoturisme de pe un alt continent ar veni în orașul tău și ar propune schimbarea numelui acestuia? Surprins? Amuzat?

Sau, poate, încântat de faptul că, în cele din urmă, orașul tău natal obține o recunoaștere pe plan mondial?

Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilorAcceptă&Continuă

Top