Compexit conduce jocul spre victorie al echipei de baschet U-Banca Transilvania

Compexit si echipa U-Banca Transilvania au semnat pentru al doilea an consecutiv un parteneriat  pentru mobilitatea echipei de seniori. Sub sloganul “ Compexit conduce jocul”, dealerul clujean pune la dispozitia staff-ului si jucatorilor echipei de seniori  un lot de 12 autoturisme noi SKODA, pentru sezonul competitional 2019-2020.

Continuam impreuna pe acelasi drum al performantei in sportul de calitate. Avem incredere in sansa U-BT la calificare si ne dorim sa conducem echipa spre un rezultat surprinzator in sezonul competitional 2019-2020. Compexit prin marca ŠKODA, aniverseaza 25 de ani de existenta pe piata locala printr-un parteneriat cu o echipa cu traditie in sportul clujean. Experienta, valorile comune si solutiile de mobilitate “simply clever” sunt premisele pentru un sezon nou cat mai bogat in rezultate. “Impreuna suntem U” pentru performanță și spectacol.” a declarat Sorin Niste, director executiv Compexit Grup.

“Ne bucurăm să continuăm și în acest sezon parteneriatul cu Skoda-Compexit. Anul trecut U-Banca Transilvania a devenit prima echipa de baschet din România cu o flotă auto completă. Alături de Compexit, avem același drum și în acest sezon. Mulțumim partenerului nostru pentru continuitate! Jucătorii și staff-ul se bucură de confortul oferit de mașinile Skoda și pornesc cu încredere spre performanță!” a declarat Mircea Cristescu, vicepreședinte Asociatia Club Sportiv U-Banca Transilvania.

U-Banca Transilvania Cluj Napoca este clubul care în ultimii 15 ani a reușit să câștige respectul competitorilor, făcând performanță în baschetul românesc.  

Vizualizeaza FOTO AICI.

Marketing &PR Compexit

Despre Compexit Grup

Despre U-Banca Transilvania