A inceput productia noului SKODA KODIAQ

small_Ko_073 (640x427).jpg
› Linia de productie din Kvasiny a fost extinsa si modernizata in vederea inceperii productiei modelului KODIAQ
› Cel de-al saptelea model al marcii extinde portofoliul ŠKODA intr-un segment cu o crestere continua
› Michael Oeljeklaus: “Inceperea productiei noului model este un moment emotionant pentru intreaga companie.” 
small_161018 SKODA KODIAQ Production - Kvasiny 00 (640x350).jpg
Productia noului model ŠKODA KODIAQ a inceput astazi in fabrica ceha Kvasiny. 
“Ne bucura faptul ca productia modelului a inceput. Lansarea productiei de serie a ŠKODA KODIAQ este un moment emotionant pentry intreaga companie si, in special, pentru colegii nostri din Kvasiny“, a declarant Michael Oeljeklaus, membru al Consiliului Director de Productie ŠKODA. “Pe parcursul ultimelor luni, intreaga echipa a fost pregatita in vederea inceperii productiei noului model SUV.” 

Odata cu lansarea noului ŠKODA KODIAQ, brandul isi consolideaza pozitia in segmentul de piata cu cea mai rapida crestere. Incepand cu februarie 2017, cel mai recent model ŠKODA va prezenta toate punctele forte ale brandului: un design distinctiv si un spatiu generos, cu solutii si tehnologii inteligente si inovative.
small_161018 SKODA KODIAQ Production - Kvasiny 01 (640x375).jpg
Facilitatile de productie din Kvasiny au fost modernizate si extinse pentru a pregati productia celor mai recente modele ale producatorului de automobile ceh. In plus, alaturi de extinderea zonei de constructie a caroseriei si a liniei de asamblare, zona de vopsitorie si zona logistica au fost, de asemenea, extinse. 

Kvasiny este una dintre cele trei unitati de productie ŠKODA in Republica Ceha. Avand aproximativ 5.900 de angajati, unitatea este cel mai mare angajator industrial din regiunea Hradec Králové. De asemenea, unitatea trece prin cea mai extinsa modernizare din istoria sa. Pe parcursul urmatorilor ani, capacitatea de productie a unitatii va creste la 280.000 de autovehicule pe an. In acest context pana in anul 2018, ŠKODA va crea noi locuri de munca pentru aproximativ 2.000 de specialisti si va investi 7.2 miliarde de coroane cehe in extinderea unitatii de productie de la Kvasiny. 
small_161018 SKODA KODIAQ Production - Kvasiny 02 (640x521).jpg
Alaturi de ŠKODA KODIAQ, modelele SUPERB si YETI se afla, de asemenea, pe liniile de productie de la Kvasiny. Doar in anul 2015, aproximativ 142.000 de unitati ŠKODA au fost produse aici. Uzina de automobile a fost fondata cu 82 de ani in urma.