Am ajuns departe împreună! Continuăm împreună!

Dragi clienți,  
Având în vedere contextul epidemiologic actual, suntem preocupați de siguranța fiecăruia dintre noi – a clienților, partenerilor și a angajaților Compexit GRUP, în aceeași măsură.    
  
Pentru a limita răspândirea virusului COVID-19, am implementat măsuri de prevenție în toate domeniile de activitate ale companiei. Suntem în continuare conectați la evoluția epidemiei de Coronavirus în România și căutăm în permanență soluții noi pentru o siguranță sporită.

Este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să aplicăm cu calm și fermitate recomandările autorităților pentru a limita răspândirea virusului. 
  
În Compexit, ne-am propus să vă răsplătim încrederea cu profesionalism, responsabilitate și atenție. În această situație excepțională, decidem următoarele: 
  


În același timp, vă rugăm să respectați măsurile de prevenire a infecției cu Coronavirus (Covid-19) pe care le-am implementat în Compexit GRUP si vă recomandăm să:  

Responsabilitatea începe cu fiecare dintre noi.  

Vă mulțumim pentru înțelegere și avem convingerea că #împreună putem depăsi această perioadă care ne-a scos din confortul și ritmul zilelor obișnuite, să căutăm soluții, să respectăm reguli simple de siguranță.

Urmăriți video-ul aici:
https://youtu.be/yfLEm4xqdLY

    

În aceste momente, siguranța și sănătatea comunității sunt primordiale! Ne-am adaptat activitatea în consecință, mereu disponibili să ajutăm și să răspundem prompt oricăror solicitări venite din partea clienților.

Aveți grijă de Dumneavoastră, de cei dragi și de cei din jur, doar împreună vom trece peste această perioadă dificilă pentru toți. Să ne păstrăm speranța și gândirea pozitivă și să auzim de bine!

Echipa Compexit