Compexit aduce PIAGGIO în Transilvania!

 

Noua gamă de vehicule comerciale Piaggio by Compexit este concepută pentru a fi lider în segmentul transportului utilitar pe distanțe scurte - medii oferind soluții pentru livrări urbane, activități de tip street-food, utilități, construcții, grădinărit, intervenții/situații de urgență, lucrări la înălțime.

Dimensiunile compacte, versatilitatea, capacitatea de încărcare și costurile de operare reduse sunt punctele forte ale vehiculelor, oferind cu succes o gamă largă de soluții funcționale adaptate nevoii de dezvoltare a afacerilor antreprenoriale mici și mijlocii. 

Gama Piaggio Ape - legendarul vehicul italian cu trei roți - este un simbol printre mijloacele de transport și reprezintă vehiculele comerciale de mici dimensiuni din lume, fiind una dintre bazele comerțului stradal în toată Europa.

Gama Porter alături de Porter Maxxi se anunță ca o alternativă viabilă pentru vehiculele 
de 3.5 tone. Datorită versatilității maxime, a consumului redus și sarcinii utile, comparabile cu gama de 3.5 tone, vehiculele comerciale Piaggio oferă o alternativă importantă pieței autoutilitarelor în zona urbană și de proximitate, în domeniul construcțiilor, utilităților și intervențiilor.

Descoperă modelele PIAGGIO: https://piaggio.compexit.ro