Compexit este alaturi de U BT si in sezonul competitional 2020-2021

 

Compexit si echipa U-Banca Transilvania au semnat pentru al treilea an consecutiv un parteneriat  pentru mobilitatea echipei de seniori. Dealerul clujean pune la dispozitia staff-ului si jucatorilor echipei de seniori  un lot de 9 autoturisme noi SKODA, pentru sezonul competitional 2020-2021.

Continuam impreuna pe acelasi drum al performantei in sportul de calitate. Ne-am bucurat impreuna de rezultatele excelente ale echipei in sezonul trecut. Din pacate, traim vremuri in care trebuie sa ne reinventam si sa ne adaptam rapid situatiei actuale. Suntem increzatori in sansele echipei la calificare, constienti fiind ca performanta se construieste in timp, iar echipa are toate atuurile pentru un sezon de exceptie.” a declarat Sorin Niste, director executiv Compexit Grup.  

“Povestea merge mai departe alături de Compexit. În acestă periodă grea, Compexit a arătat nu numai că este un brand puternic, ci și că este un partener fidel, care susține performanța pe termen lung. Echipa beneficiază și în acest an de sezon de flotă de mașini, confortul și siguranța fiind esențiale în drumul spre performanță. Mulțumim, Compexit!” a declarat Mircea Cristescu, vicepreședinte Asociatia Club Sportiv U-Banca Transilvania.

U-Banca Transilvania Cluj Napoca este clubul care în ultimii 16 ani a reușit să câștige respectul competitorilor, făcând performanță în baschetul românesc.