Din nou pe aceeaşi scenă Cristi Minculescu, Felicia Filip şi IRIS

 

small__MG_3520.jpg

 

Aşteptarea a luat sfârşit! Spre bucuria fanilor, celebrul salut "Buna Seara prieteni! se va auzi în premieră la Cluj, când trupa IRIS şi Cristi Minculescu, alături de soprana Felicia Filip şi Dan Bittman, vor urca pe scena din Piaţa Unirii, într-un concert memorabil, prezentat de Primăria Cluj cu ocazia Zilelor Clujului, parte integrată a programului Cluj-Napoca - Capitala Europeană a Tineretului 2015.

Concertul face parte din turneul naţional "IRIS şi prietenii", fiind urmat de alte două spectacole în aceeaşi formulă, la  Năsăud  şi Târgu Mureş, în 23 Mai.

 

 small__MG_1203.jpg

În aşteptarea întâlnirii cu fanii, Cristi Minculescu declară "Sigur că m-a bucurat oportunitatea de a mă reîntâlni pe aceeaşi scenă cu colegii mei de la IRIS şi ne vom strădui cu toţii să oferim publicului momentele memorabile pe care şi le doreşte. Aşteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea cu oamenii minunaţi din Cluj şi din Târgu-Mureş şi sperăm să mai avem cât de curând astfel de ocazii speciale în care muzica ne uneşte!".Cristi Minculescu a declarat că mutarea sa în Germania nu presupune deloc ruperea legăturilor cu ţara sa şi cu fenomenul muzical din România. El a precizat din nou că a fost şi rămâne deschis oricăror colaborări artistice.

 

 

La rândul său, Nelu Dumitrescu, liderul grupului IRIS, a declarat că atât el, cât şi colegii săi de trupă, Valter, Boro şi Relu, sunt încântaţi să fie din nou pe aceeaşi scenă cu Cristi Minculescu, "vocea care a dat întotdeauna marcă trupei IRIS", dar şi cu Felicia Filip, "o adevărată personalitate muzicală".

 

"Suntem hotărâţi să facem totul pentru a satisface aşteptările publicului, care ne-a trimis o mulţime de semnale că îşi doreşte reluarea acestor colaborări şi vom răspunde cu plăcere propunerilor venite de la organizatorii de evenimente. Pe de altă parte, ne vom menţine obiceiul de a încuraja soliştii mai tineri, cărora le vom oferi posibilitatea de a cânta împreună cu noi. Cu aceeaşi bucurie vom invita alături de noi şi alţi prieteni şi colaboratori, cum ar fi Dan Bittman sau doamna Felicia Filip, împreună cu care spectacolele noastre vor deveni tot mai complexe, dar la fel de directe ca şi până acum", a spus Nelu Dumitrescu.

 

Compexit este partener de mobilitate al trupei IRIS, iar ŠKODA Octavia, cel mai bine vândut model de import din România,  este maşina oficială. Compania clujeană aniversează în 2015, 20 de ani de activitate, fiind unul dintre principalii jucători pe piaţa auto din Transilvania.

 small__MG_1369.jpg

 

 

"Parteneriatul cu trupa IRIS alături de Cristi Minculescu ne bucură şi ne onorează în acelaşi timp. În an aniversar "20 de ani Compexit", să ai alături Naţionala de Rock a României în formula consacrată cu Cristi Minculescu voce şi sa poţi fi părtaş la primul concert, atât de aşteptat de fani, la Cluj, este o încântare. Trupa IRIS e parte din istoria Compexit. Muzica lor ne-a bucurat atâţia ani, am crescut pe acordurile lor şi sperăm să ne ofere cât mai multe ocazii de a-i asculta pe scenă. Acest concert este un cadou oferit clienţilor noştri şi clujenilor în general". a declarat Sorin Niste, Director executiv Compexit Grup.

 

Concertul IRIS din 22 Mai, în care Compexit, distribuitor local ŠKODA şi Porsche Finance Group sunt partenerii de mobilitate ai trupei IRIS, este primul din seria de evenimente dedicate "20 de ani Compexit". Compania clujeana îşi doreşte să marcheze anul aniversar printr-o serie de alte proiecte vizând domenii variate, dar cu implicaţii pentru comunitatea locală, clienţi şi angajaţi, evenimente pe care le va dezvălui la momentul oportun.

 

Marketing şi PR

Compexit Grup