e-Mobilitate: Viitorul este electric

Viitorul este, fără doar şi poate, electric! Doar cei care rămân mereu în mişcare pot da formă viitorului. La ŠKODA, noi suntem ferm convinşi de acest fapt, având planuri şi ambiţii mari în domeniul mobilităţii electrice.

 

ŠKODA VISION IV

Prezentând VISION E, ŠKODA oferă prime impresii asupra mobilităţii viitorului. Datorită bateriilor litiu-ion performante şi a funcţiei de recuperare optimă a energiei, SUV-ul reuşeşte o autonomie de 500 kilometri.

Descoperă mai multe informații despre VISION IV aici.

 

ŠKODA SUPERB iV

Unitatea hibridă plug-in iV este disponibilă pe două niveluri de echipare: Ambition și Style. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine și veți obține nu numai echipamentele standard, ci și caracteristicile specifice iv plus opțiunea de a alege echipamentele dvs. suplimentare. 

Descoperă mai multe informații despre SUPERB iV aici.

 

ŠKODA e-CITIGO iV

Te poți baza pe o autonomie WLTP de până la 260 km pentru a fi activ în oraș toată ziua. Încărcătoarele rapide DC vin în ajutorul tău pentru călătorii mai lungi. 

Descoperă mai multe informații despre e-CITIGO iV aici.

 

BENEFICIILE E-MOBILITĂȚII

Cei care îmbrăţişează mobilitatea electrică beneficiază de foarte multe avantaje:

  • Un mediu mai sănătos
  • Accelerare cu putere maximă spre viitor
  • Acces în toate zonele
  • Avantaje guvernamentale
  • Necesar redus de întreţinere a maşinii
  • La curent cu tendinţele

UN ECOSISTEM HOLISTIC DE ÎNCĂRCARE

Dacă optați pentru produsele de mobilitate electrică oferite de ŠKODA, veți avea mai mult decât doar un simplu automobil. Noi vă oferim un adevărat ecosistem compus din servicii de încărcare concepute cu mare precizie, pentru a se integra optim în stilul dumneavoastră de viață.

ŠKODA vă oferă numeroase opțiuni de încărcare a automobilelor electrice: de acasă, la drum sau la stațiile publice în regim "Fast Charge". În timpul nopții, puteți încărca la curent alternativ sau puteți opta pentru curent continuu, când aveți nevoie de încărcări rapide. 

TEHNOLOGIA BATERIILOR

Automobilele noastre electrice dispun de cea mai modernă tehnologie pentru bateriile litiu-ion, cu densitate energetică ridicată, dezvoltate cu accent prioritar pe siguranţă. Sistemul nostru de management al bateriilor asigură performanţe optime pentru mii de cicluri de încărcare.

Bateriile modelelor ŠKODA electrice vor avea nevoie de mult spatiu?

Automobilele hibride plug-in şi autovehiculele 100% electrice au bateriile integrate, pentru a creşte la maximul volumul portbagajului. Bateriile autovehiculelor noastre hibride plug-in au nevoie de la fel de puţin spaţiu ca rezervorul de combustibil al autovehiculelor cu motor cu ardere. Astfel, modelele hibride oferă la fel de mult spaţiu de transport ca maşinile cu motor cu ardere. Iar pentru automobilele pur electrice, veştile sunt chiar şi mai bune: la modelele noastre de acest tip, bateria va fi parte integrantă a şasiului, astfel că putem transforma compartimentul de sub capota din faţă a maşinii într-un al doilea portbagaj, suplimentar faţă de cel din spate.