Compexit Grup se alatura luptei impotriva pandemiei COVID-19

Binele comunitatii sta in actiunile fiecaruia dintre noi! 

 

In vremuri ca acestea, avem familia #impreuna, speranta ca va fi bine si cel mai important, ne avem unii pe altii. Suntem atenti la ce se intampla, rezonam, facem tot ce tine de noi sa ajutam si continuam sa ne implicam acolo unde este nevoie de noi.

Cand distantarea sociala a devenit o masura preventiva, ramanem impreuna prin implicare si #solidaritate.

Companiile din Compexit Grup se alatura luptei impotriva pandemiei COVID-19.

Solidaritatea și responsabilitatea sunt cruciale în aceste momente. Pandemia provocată de COVID-19 este fără precedent, impunând o reacție urgentă, bazată pe solidaritate umana si actiuni coordonate pentru sprijinirea sistemului medical si al persoanelor aflate in imposibilitatea de a se aproviziona sau de a-si procura medicamente.

Comunitatea și spitalele au nevoie de sprijin, iar fiecare dintre noi are puterea de a spori resursele cu care medicii salvează vieți, iar ONG-urile vin în sprijinul grupurilor vulnerabile.

Compexit Grup se alatura grupului civic VA AJUTAM DIN CLUJ! in eforturile lor de a atenua raspandirea coronavirusului si de a oferi suport grupurilor sociale vulnerabile, aflate in imposibilitatea de a se aproviziona cu alimente si medicamente.

small_we_help.jpg

 

Actiunile noastre centralizate insumeaza:

 

Facem tot ce ne sta in putinta in aceasta perioada pentru a asigura binele intregii comunitatii.

Va incurajam si pe voi, cu responsabilitate, sa sustineti si sa va implicati in actiunile pentru binele comunitatile voastre, mai mari sau mai mici. Pentru ca doar #impreuna putem depasi acest moment!

Fiti responsabili! Fiti solidari!

Cu drag,

Echipa Compexit GRUP