INFORMATII ACTUALE PENTRU CLIENTI

small_tdi-engine-1920-2 (2) - web.jpg 

Stimaţi clienţi şi prieteni ai mărcii ŠKODA,

Probabil că aţi luat la cunoştinţă ştirile recente conform cărora Grupul Volkswagen lucrează intens la investigarea neregularităţilor cu privire la softul utilizat pentru anumite motoare diesel.

Şi ŠKODA a preluat de la Grupul Volkswagen motoare cu acest soft şi le-a montat în autovehiculele ŠKODA.

 

Am dori să clarificăm anumite aspecte:

Încrederea clienţilor noştri şi a publicului este şi rămâne bunul nostru cel mai de preţ. Regretăm profund această situaţie.
Întreaga gamă de automobile noi din Grupul Volkswagen vândute în Uniunea Europeană are motoare care îndeplinesc cerinţele normei de poluare Euro 6 şi respectă cerinţele legii şi standardele de mediu.
Important pentru clienţii noştri este să ştie că toate autovehiculele sunt sigure şi pot fi conduse. Chestiunea actuală se referă exclusiv la soft şi vom remedia acest aspect. Ne asumăm întreaga răspundere şi vom acoperi toate costurile pentru măsurile necesare.
Vă rugăm să aveţi în vedere că pentru aceasta va fi nevoie de o anumită perioadă de timp; timp pentru analizare şi timp pentru implementarea măsurilor tehnice.
Această chestiune priveşte în mod specific tipul de motoare EA189. Grupul Volkswagen lucrează intens la eliminarea prin măsuri tehnice a acestor diferenţe. Reiterăm faptul că toate autovehiculele sunt sigure şi pot fi conduse.

 

Pentru a verifica dacă acest soft a fost instalat la automobilul dumneavoastră, vă rugăm să accesati link-ul de mai jos cu răspuns imediat. 

> Verificare serie sasiu