ŠKODA FABIA facelift va fi prezentată în premieră mondială, la Salonul Auto de la Geneva

 

 

Mladá Boleslav, ianuarie 2018 – Noul facelift al modelului ŠKODA FABIA este marcat de noile elemente de design şi de tehnologia de ultimă oră. Secţiunea frontală nouă, cu faruri cu LED, îi conferă modelului FABIA o alură şi mai puternică. Pentru prima dată acest model este disponibil cu blocurile optice spate cu LED. Facelift-ul ŠKODA FABIA va oferi, de asemenea, numeroase dotări Simply Clever. Salonul Auto de la Geneva, din martie 2018, va fi cadrul de prezentare în premieră mondială a modelului ŠKODA FABIA cu facelift. Modelul joacă un rol-cheie în gama actuală de modele a producătorului ceh. Începând cu 1999, au fost vândute în lume peste 4 milioane de exemplare ale modelului ŠKODA FABIA. Generaţia a treia, cea actuală, a modelului a depăşit 500.000 de unităţi vândute.

 

  •  ŠKODA FABIA facelift va fi prezentată în   premieră mondială, la Salonul Auto de la   Geneva
  •  Noul design al modelului ŠKODA FABIA include   faruri cu LED şi blocuri optice spate cu LED, cu   tehnologie de ultimă oră şi cu  o formă deosebit   de clară.

 

ŠKODA AUTO

› este unul dintre producătorii auto cu cea mai îndelungată istorie din lume. Compania a fost înfiinţată în anul 1895, în perioada de început a industriei auto. Până în ziua de azi, sediul companiei a rămas la Mladá Boleslav.

› în prezent oferă următoarele game de modele: CITIGO, FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ öi SUPERB.

› în 2017 a livrat peste 1 milion de automobile la clienţii din întreaga lume.

› aparține din 1991 de Grupul Volkswagen. Grupul Volkswagen este unul dintre cele mai de succes concerne auto din lume. În plus față de automobile, ŠKODA produce și dezvoltă, independent, în asociere cu Grupul, componente precum motoare și transmisii.

› operează în trei locații din Republica Cehă; produce în China, Rusia, Slovacia, Algeria și India, în principal prin intermediul unor parteneriate încheiate în cadrul Grupului, precum și în Ucraina și Kazahstan prin intermediul unor parteneri locali.

› are la nivel mondial peste 30.000 de angajați și activează în peste 100 de piețe