ŠKODA Superb premiata la “Auto Test Winner 2018” in Germania!


Modelul ŠKODA Superb 2.0 TDI, 110kW (150 CP) a primit cel mai mare punctaj dintre toate modelele testate de specialistii Auto Test din Germania. Expertii evalueaza si compara an de an aproximativ 500 de vehicule din diferite categorii si acopera peste 1 milion de km pe pistele de testare.

In editia din martie 2018 a revistei “Auto Test”, modelul ŠKODA Superb 2.0 TDI de 110kW (150 CP) a dominat competitori puternici din industria auto, atingand un total de 641 puncte. Specialistii auto au remarcat interiorul spatios cat si sistemul de Infotainment usor de utilizat.
In testele efectuate, criterii precum calitatea autovehiculului si randamentul la volanul masinii joaca un rol la fel de important precum si costul de vanzare al modelului, optiunile aditionale si costurile de functionare.
Securitatea este deasemenea inclusa in evaluare, ŠKODA fiind unul dintre castigatorii acestui premiu in nenumarate randuri. In 2014 si 2015 ŠKODA a fost desemnata castigatoare cu modelul Octavia Combi, in 2016 ŠKODA Superb a obtinut cel mai bun rezultat dintre competitori iar anul trecut, noul model lansat KODIAQ a clasat din nou ŠKODA pe primul loc.

Concluzia:
ŠKODA este lider de clasa, evidentiindu-se prin confort excelent si manevrabilitate sporita.


Descopera acest model accesand link-ul de mai jos si configureaza-l dupa bunul plac:
http://bit.ly/SKODASuperb150CP


Programeaza un test-drive acum:
http://www.compexit.ro/drive-test/

 

Iata ce inseamna "Simply Clever". Iata ce inseamna ŠKODA.