Salonul Auto de la Geneva 2018: ŠKODA AUTO în imagini

› VISION X prezintă viitorul gamei extinse de SUV-uri a mărcii

›  FABIA: premiera mondială a compactei înnoite

›  KODIAQ Laurin & Klement: versiunea de vârf a modelului SUV de succes

›  Tunelul Inovaţiilor ŠKODA: acest concept inedit de prezentare oferă detalii cu privire la modelele ŠKODA actuale

Mladá Boleslav, marie 2018 – ŠKODA AUTO prezintă un conceptcar inovator şi numeroase alte inovaţii la Salonul Auto Internaţional de la Geneva (6 –18 martie 2018). Atracţia principală de la standul mărcii este studiul ŠKODA VISION X, prezentat aici în premieră. Acesta prezintă viitorul gamei extinse de SUV-uri a mărcii.

Modelul actualizat ŠKODA FABIA şi noua versiune ŠKODA KODIAQ Laurin & Klement, noua navă-amiral în flota de succes a acestui model, sunt, de asemenea, prezentate în premieră mondială. Producătorul auto ceh oferă detalii de după culisele tehnologiei, materialelor, calității şi soluţiilor Simply Clever ale sale, folosind Tunelul Interactiv, o variantă inedită şi interactivă de prezentare, care reprezintă piesa centrală a standului aflat în Hala 2

 

ŠKODA AUTO

› este unul dintre producătorii auto cu cea mai îndelungată istorie din lume. Compania a fost înfiinţată în anul 1895, în perioada de început a industriei auto. Până în ziua de azi, sediul companiei a rămas la Mladá Boleslav.

›  în prezent oferă următoarele game de modele: CITIGO, FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ şi SUPERB.

›  în 2017 a livrat peste 1 milion de automobile la clienţii din întreaga lume.

› aparține din 1991 de Grupul Volkswagen. Grupul Volkswagen este unul dintre cele mai de succes concerne auto din lume. Alături de automobile, ŠKODA produce și dezvoltă, independent, în asociere cu Grupul, componente precum motoare și transmisii.

› operează în trei locații din Republica Cehă; produce în China, Rusia, Slovacia, Algeria și India, în principal prin intermediul unor parteneriate încheiate în cadrul Grupului, precum și în Ucraina și Kazahstan prin intermediul unor parteneri locali.

› are la nivel mondial peste 30.000 de angajați și activează în peste 100 de piețe.