ŠKODA oferă acces la una dintre cele mai mari rețele de încărcare din Europa cu POWER PASS

› Deja peste 2.000 de locații și peste 260.000 de puncte de încărcare în majoritatea țărilor europene.

› Acces ușor prin aplicație sau card RFID și facturare lunară clară.

Mladá Boleslav, 19 noiembrie 2021 – Conducerea electrică în toată Europa: POWERPASS face acest lucru ușor pentru șoferii ŠKODA ENYAQ iV. Folosind o singură aplicație sau card RFID, aceștia obțin acces la peste 260.000 de puncte de încărcare în aproape toate țările europene, printr-una dintre cele mai mari rețele de încărcare din Europa. Aceasta include și stațiile de încărcare rapidă din rețeaua IONITY, care este în continuă extindere. Clienții sunt facturați lunar, în timp ce aplicația le permite să vizualizeze în mod convenabil toate tranzacțiile și costurile de încărcare în orice moment, precum și să își gestioneze propriile casete de perete ŠKODA iV.

Faceți o călătorie de la Praga la Ostrava sau Salzburg? Șoferii ŠKODA ENYAQ iV se pot aștepta la o autonomie de peste 520 de kilometri în ciclul WLTP și pot folosi rețeaua existentă de stații de încărcare de-a lungul întregului traseu. Chiar și călătoriile deosebit de lungi prin Europa, cum ar fi de la Viena la Amsterdam, de la Berlin la Nisa sau de la Florența la Copenhaga, nu mai necesită o planificare detaliată în avans. Încărcarea bateriei în timpul unei pauze de cafea de 15 minute este de obicei suficientă pentru a acoperi distanța până la următorul punct de încărcare. Aplicația POWERPASS identifică cele mai potrivite opriri de încărcare de-a lungul rutei planificate.

Șoferii ŠKODA iV pot folosi POWERPASS pentru a accesa cu ușurință cea mai mare rețea de încărcare rapidă din Europa, cu peste 2.000 de locații de încărcare, care, combinată cu alte stații de încărcare publice, oferă un total de peste 260.000 de puncte de încărcare. Alături de serviciile speciale Mobile Online de la ŠKODA Connect și ŠKODA iV Wallbox-urile, aceasta face parte din ecosistemul ŠKODA iV pe care producătorul auto îl lansează în același timp cu electrificarea gamei de modele.

POWERPASS permite încărcarea comodă și simplă printr-o singură aplicație pentru smartphone sau card RFID (RFID: Identificare prin frecvență radio). Aceasta include nu numai punctele publice de încărcare rapidă din cadrul rețelei de încărcare IONITY la nivel european, pe care ŠKODA AUTO și Grupul Volkswagen le ajută, de asemenea, la extindere, ci și multe alte puncte publice de încărcare administrate de alți operatori. Chiar și atunci când călătoresc în străinătate, utilizatorii nu mai trebuie să-și facă griji cu privire la diferite scheme de acces sau carduri; POWERPASS este procesat central la un preț transparent de piață (curent alternativ, curent continuu, IONITATE) în loc să fie individual la fiecare punct de încărcare. Acesta este listat în extrasul lunar împreună cu o prezentare generală a tranzacțiilor și costurilor de taxare.

Activarea cardului RFID prin aplicație

Un utilizator POWERPASS primește gratuit un card RFID, care poate fi folosit pentru identificarea fără contact la o stație de încărcare fără smartphone, de la Elli prin poștă. Acest lucru necesită instalarea prealabilă a aplicației și înregistrarea pe un tarif. Clienții pot comanda cardul și îl pot conecta la contul lor. Aplicația va afișa în orice moment modelul de tarif activat, prețurile curente de încărcare, cardurile înregistrate și istoricul tranzacțiilor de încărcare. În plus, aplicația poate fi folosită și pentru a gestiona încărcarea acasă folosind o casetă ŠKODA iV Wallbox, cu condiția să accepte accesul de la distanță și activarea tranzacțiilor de încărcare prin carduri RFID.

small_powerpass_map.png