Oferte ŠKODA

Ramai in contact cu cele mai bune oferte! 

Beneficiaza de promotia aniversara Porsche Finance Group 20 ani, si ai parte de avantaje la achizitia masinii: 4% bonus financiar.


ŠKODA SUPERB iV - disponibil acum de la 29.600 € (TVA incl.)

Unitatea hibridă plug-in iV este disponibilă pe două niveluri de echipare: Ambition și Style. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine și veți obține nu numai echipamentele standard, ci și caracteristicile specifice iv plus opțiunea
de a alege echipamentele dvs. suplimentare. 

Noul_Superb-e-iV electric

Oferta SKODA KODIAQ prin Compexit

 

ŠKODA CITIGO iV - disponibil acum de la 19.990  (TVA incl.)

Versiunea 100% electrica a acestui model popular reprezinta intrarea marcii ŠKODA in universul mobilitatii electrice. Astfel, cu o autonomie de pana la 260km, CITIGO iV este autovehicului perfect pentru cei care circula prin oras si doresc sa protejeze mediul inconjurator. Practic, eficient si cu un interior generos, totul intr-un design elegant.

CITIGO electric disponibil prin Compexit SKODA Cluj

Extras dotari standard:

 

Experiente inedite alaturi de familie!

ŠKODA KODIAQ imbina designul estetic, marcat de forta, cu o caroserie aparte, care permite caracteristici optime pentru off-road. Creat pentru cele mai dure conditii, acest model are totodata un exterior deosebit de elegant.

Oferta SKODA KODIAQ prin Compexit

Oferta SKODA KODIAQ prin Compexit

 

Drumul tau e altfel!

ŠKODA KAROQ ofera spatiu exceptional, cele mai noi sisteme de asistenta, faruri full-LED si servicii ŠKODA Connect, totul pentru o experienta care sa placa oricarui membru al familiei. 

Oferta SKODA KAROQ prin Compexit

Oferta SKODA Superb Facelift 2019 prin Compexit

 

Pentru un business si mai bun!

Sculptat dupa un limbaj de design nou, mai emotional, ŠKODA SUPERB atrage imediat atentia. Pe langa faptul ca este incredibil de spatioasa, aceasta masina este cel mai confortabil mod de a va intinde nu doar picioarele ci si ambitiile - perfecta atat pentru familie cat si pentru viata profesionala. 

Oferta SKODA SUPERB prin Compexit

Oferta SKODA Superb Facelift 2019 prin Compexit

Dinamica, cocheta, individuala si plina de incredere!

Cu un design exterior marcant, cu elemente dinamice moderne, noul membru al familiei ŠKODA redefineste reperele in segmentul sau
in privinta tehnologiei, spatiului si sigurantei.

 Oferta SKODA SCALA prin Compexit

Vezi oferta

 

Mai moderna, mai fiabila, mai confortabila!

FABIA ofera mult spatiu, atat pentru pasageri cat si pentru bagajele lor. Interiorul este placut si spatios, iar gama de sisteme de asistenta oferite pentru ŠKODA FABIA a fost extinsa, oferind acum si mai multi asistenti de siguranta.

Oferta SKODA Fabia prin Compexit

Oferta SKODA Fabia prin Compexit