Oferte ŠKODA

Ramai in contact cu cele mai bune oferte! 

Beneficiaza de promotia aniversara Porsche Finance Group 20 ani, si ai parte de avantaje la achizitia masinii: 4% bonus financiar.


Experiente inedite alaturi de familie!

KODIAQ imbina designul estetic, marcat de forta, cu o caroserie aparte, care permite caracteristici optime pentru off-road. Creat pentru cele mai dure conditii, acest model are totodata un exterior deosebit de elegant.

small_kodiaq_oferta_700px.jpg

Oferta SKODA KODIAQ prin Compexit


Dinamica, cocheta, individuala si plina de incredere!

Cu un design exterior marcant, cu elemente dinamice moderne, noul membru al familiei ŠKODA redefineste reperele in segmentul sau,
in privinta tehnologiei, spatiului si sigurantei.

 

 Oferta SKODA SCALA prin Compexit

Vezi oferta


Mai moderna, mai fiabila, mai confortabila!

FABIA ofera mult spatiu, atat pentru pasageri cat si pentru bagajele lor. Interiorul este placut si spatios, iar gama de sisteme de asistenta oferite pentru FABIA a fost extinsa, oferind acum si mai multi asistenti de siguranta.

Oferta SKODA Fabia prin Compexit

Oferta SKODA Fabia prin Compexit

 

Pentru un business si mai bun!

Sculptat dupa un limbaj de design nou, mai emotional, SUPERB atrage imediat atentia. Pe langa faptul ca este incredibil de spatioasa, aceasta masina este cel mai confortabil mod de a va intinde nu doar picioarele ci si ambitiile - perfecta atat pentru familie cat si pentru viata profesionala. Si fiind o ŠKODA, aceasta masina ofera cele mai rafinate solutii Simply Clever.

SKODA SUPERB FACELIFT prin Compexit Trading Cluj

Oferta SKODA Superb Facelift 2019 prin Compexit

 

Spatioasa, confortabila la drum lung, cu tehnologie moderna!

Cel mai apreciat model in randul fanilor SKODA, OCTAVIA ofera combinatia ideala intre o limuzina rafinata si un automobil polivalent de familie, pregatit pentru orice situatie.
Fascinanta, zi de zi, acum si mai aproape de tine prin avantaj client consistent, livrare imediata si variante de motorizari practice pentru o experienta deosebita la volan. Descopera oferta care ti se potriveste.

SKODA OCTAVIA prin Compexit Trading Cluj

 

Oferta SKODA KODIAQ prin Compexit