Piese si Accesorii

ACCESORII ORIGINALE ŠKODA   

small_piese si accesorii.jpg

 

Accesoriile originale fac orice autovehicul unic, conferindu-i un stil propriu. Modelele ŠKODA dispun de o dotare standard generoasa; totusi unele elemente suplimentare pot fi achizitionate doar ca accesorii originale ŠKODA.Aceste elemnete includ, de exemplu, scaune pentru copii, bare longitudinale pentru portbagaj plafon,adaptoare pentru telefoane mobile si jante din aliaj.

Oferta de dotari suplimentare se extinde de asemenea la elemente de securitate si o serie intreaga de de elemente ce sporesc valoarea utila si  individualitatea automobilului.

 

 

PIESELE DE SCHIMB ORIGINALE ŠKODA   

Piesele de schimb originale ŠKODA    sunt identice cu cele utilizate la asamblarea automobilelor ŠKODA.Producatorul autovehiculelor cunoaste cel mai bine ce piese corespund optim unei anumite functionalitati si parametrii pe care trebuie sa-i respecte pentru o functionare adecvata a automobilului.

Toate piesele originale ŠKODA    indeplinesc cerintele legale si sunt aprobate de ŠKODA    Auto in baza indeplinirii unor criterii stricte. Astfel clientul are garantia fiabilitatii, functionalitatii, si sigurantei componentelor montate in automobil.

 

Magazia de piese:
Cluj, Tel 0264406685, 0730111821, piese@compexit.ro