NOUA SKODA KAMIQ

Un pas nou in ofensiva SUV de succes din Europa a marcii ŠKODA, KAMIQ imbina perfect avantajele oferite de SUV-uri precum garda la sol mai inalta si pozitia mai ridicata pe scaun, cu agilitatea unei compacte.

› Beneficiind de un design puternic emotional, sisteme de asistenta de ultima ora, spatiu generos la interior si numeroase solutii Simply Clever, KAMIQ satisface cerintele impuse de familii fata de un automobil, dar si de clientii ce pun pret in mod special pe un stil de viata modern, in pas cu vremurile.

Noul KAMIQ preia si dezvolta linia de design a SUV-urilor KODIAQ si KAROQ, dar farurile divizate, cu luminile de zi in partea superioara, creeaza noi detalii vizuale incitante. Cu o lungime de 4.241 mm, ŠKODA KAMIQ este mult mai compact decat celelalte două SUV-uri ale marcii. In combinatie cu pozitia inalta pe scaune, aceasta insemna premise optime pentru cotidianul junglei urbane. In stilul caracteristic modelelor ŠKODA, KAMIQ redefineste standardele in ceea ce priveste spatiul si in segmentul SUV-urilor urbane.

Mai multe detalii despre modelul recent lansat, puteti citi in link-ul urmator: ŠKODA KAMIQ - Noul SUV Urban.

› DESCOPERA OFERTA care ti se potriveste!

OFERTA SKODA KAMIQ prin Compexit