NOUA OCTAVIA

Dinamică, fiabilă și pur și simplu mai frumoasă!

NOUA SKODA OCTAVIA prin Compexit Trading Cluj

6 motive pentru ŠKODA OCTAVIA

DESIGN UNIC

Și la cea mai nouă generație a modelului OCTAVIA, interiorul de dimensiuni generoase este completat cu un nivel impresionant de funcționalitate, totul într-un design ce nu se demodează în timp.  Farurile LED și blocurile optice din spate cu LED asigură vizibilitatea optimă indiferent de vreme și accentuează totodată designul atractiv al automobilului.

INTERIOR MODERN

Bine ați venit la bordul unei noi generații, care redefineste standardele în această clasă de automobile. Head-up Display-ul proiectează informații pe parbriz și oferă perspective inedite. Toate detaliile importante sunt afișate pe două ecrane de 10 inchi. Liniile minimaliste și iluminarea cu LED la interior asigură accente ce amplifică atmosfera elegantă de la interior. 

CONFORT FARA EGAL

V-ați dori să ajungeți odihnit la destinație? Datorită funcției de masaj cu care poate fi echipat scaunul șoferului și grație celorlalte dotări de confort, la volanul unei OCTAVIA veți beneficia întotdeauna de relaxare maximă. Dotările pentru confort includ, de exemplu, tempomatul automat ce adaptează predictiv viteza sau sistemul de climatizare Climatronic cu ajustare pe 3 zone. 

SUFICIENT LOC PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

Devenind și mai spațioasă și oferind și mai multe funcții practice, OCTAVIA este automobilul perfect pentru întreaga familie. Puteți lua în călătorii tot ceea ce doriți, căci portbagajul are o capacitate de 640 l, automobilul oferind totodată suficient spațiu pentru cei care ocupă locurile din față și din spate. 

SIGURANȚĂ INOVATOARE

Călătoriți fără griji, atât prin traficul urban haotic cât și pe șosele, la drum lung. OCTAVIA vă oferă numeroase sisteme de asistență ale șoferului ce, împreună cu cele nouă airbaguri, ridică protecția ocupanților la noi niveluri superioare de siguranță.

MOTORIZĂRI EFICIENTE  

Optați pentru un automobil spațios de familie, ce impune doar costuri reduse de întreținere și menajează și mediul. Alegeți motorizarea preferată din gama noastră de motoare pe benzină și diesel, inclusiv variantele electrificate. 

Noua skoda octavia prezentare

SISTEME DE ASISTENȚĂ AVANSATE

Sistemele de asistență preiau anumite sarcini ale autoturismului Dumneavoastră, pentru a face condusul mai simplu și mai sigur. Alăturarea acestor sisteme simplifică în mod considerabil condusul și crește confortul călătoriilor. Tehnologia LED asigură o durată mai mare de viață și un consum redus de energie electrică. Nu vă faceți griji despre locul de parcare

NOUA OCTAVIA

RĂMÂNEŢI ÎNTOTDEAUNA CONECTAT

Sistemul de infotainment de nouă generație cu eSIM integrat vă oferă numeroase funcții practice, precum informații din trafic și conexiunea WiFi pentru dispozitivele mobile ale pasagerilor.

Noua SKODA-octavia-combiprezentare

 

DIMENSIUNI ŠKODA OCTAVIA LIMUZINA

dimensiuni Noua SKODA Octavia

 

DIMENSIUNI ŠKODA OCTAVIA COMBI

Dimensiuni Noua SKODA OCTAVIA COMBI

NOUA OCTAVIA este acum disponibila in Cluj Napoca prin Compexit Trading, dealer autorizat ŠKODA.

Pentru oferte si detalii suplimentare:

mail skoda@compexit.ro / 0720-228888