Descoperă modelele Piaggio de la Compexit

 

GAMA PORTER

GAMA PORTER EL

Practicitatea, dimensiunile compacte, capacitatea impresionantă de încărcare și economia sunt punctele forte ale Porterului, un vehicul conceput pentru a îndeplini orice sarcină profesională eficient și eficace mai ales pentru utilizarea pe distanțe scurte.

EL este baza pentru gama Piaggio Porter care generează economii prin adoptarea unor soluții tehnice simplificate, cum ar fi sistemele tradiționale de frânare și de direcție, fără compromisuri în ceea ce privește performanța, întotdeauna la nivel superior în categoria sa.

PORTER CU BENĂ FIXĂ

PORTER CU BENĂ BASCULANTĂ

PORTER VAN

PORTER ȘASIU

PORTER EL CU BENĂ FIXĂ

PORTER EL ȘASIU

 

GAMA ELECTRICĂ

GAMA APE

Oferind o tehnologie avansată, Piaggio Porter Electric este un vehicul utilitar, mult mai curat, care satisface o gamă largă pentru diverse nevoi de mobilitate de peste 20 de ani, oferind în același timp economii extraordinare în toate costurile de funcționare.

Lansat în 1948, Piaggio Ape a rămas întotdeauna conservator în timp ce continuă să evolueze de-a lungul anilor, depășind limitele pur funcționale ale produsului original, devenind o emblemă cu adevărat reprezentativă a culturii italiene și a stilului de viață italian.

PORTER ELECTRIC CU BENĂ FIXĂ

PORTER ELECTRIC CU BENĂ BASCULABILĂ

PORTER ELECTRIC VAN

PORTER ELECTRIC ȘASIU-CABINĂ

APE 50

APE CLASSIC

APE CALESSINO


Buton