Pachet alarma auto Viper cu pornire motor de la distanta

Oferta lunii februarie la Compexit:

Sistem complet de alarma auto cu pornire motor din smartphone, Viper 5806V/DBALL2/DSM250i/556UW

Pret vechi 4.665 Lei. Pret nou 3.811 Lei, reducere 25% la piese, avantaj client 854 lei. (montaj inclus)

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la 0264406685 sau 0730111821.

Descriere completa:

Pornesti motorul masinii fara a iesi din casa
Prin simpla actionare a pornirii motorului de la distanta, iarna gasesti masina incalzita si geamurile dezghetate: fara guturai in drum spre gradinita. Iar vara gasesti aerul conditionat pornit: fara camasi asudate in drum spre serviciu.
Mai mult, poti alege sa iti pornesti masina de la o distanta de pana la 0.5 km, raza de actiune a telecomenzii sau de oriunde din lume, unde exista semnal GSM (prin modulul Viper SmartStart, inclus in pachet).

Stii mereu ce se intampla cu masina ta
Telecomanda bidirectionala, tip pager, afiseaza permanent care este starea masinii prin intermediul unor lumini LED.
Esti instiintat instantaneu in cazul declansarii sistemului de securitate si afli imediat cauza actionarii acestuia.

Ai acces mai usor la informatie
Telecomanda cu LED-uri iti permite sa urmaresti mai usor informatia despre starea masinii tale

Mai multa siguranta si confort
Sistemul de securitate permite descuierea cu prioritate a usii soferului sau ridicarea geamurilor fata/spate din telecomanda (numai daca masina permite acest lucru, in caz contrar fiind nevoie de instalarea unor module suplimentare).

Mai mult, poti avea acces, direct din telecomanda, la majoritatea functiilor de confort si securitate, cum ar fi: descuierea portbagajului; coborarea geamurilor; aprinderea farurilor pentru luminarea drumului pana la masina; notificarea spargerii unui geam; notificarea miscarii rotilor sau a ridicarii masinii (sunt necesare module optionale).
Iar tehnologia Clone-Safe face imposibila clonarea telecomenzii prin generarea unui algoritm de generare de coduri aleatorii.

Mai multe optiuni direct din smartphone-ul tau
Prin instalarea modulului SmartStart (inclus in pachet), ai acces la aplicatia specifica si astfel, direct pe ecranul smartphone-ului iti poti localiza masina, poti arma sau dezarma sistemul de securitate instalat sau poti stabili alertele pe care vrei sa le primesti.
Mai mult, poti avea mai multa grija de cei dragi: primesti notificari daca masina a depasit viteza si/sau zona stabilita de tine atunci cand o imprumuti. 

Compatibilitate perfecta cu masina
Instalarea se face direct pe magistrala de date a masinii: CAN, adica o compatibilitate perfecta cu modelul de autovehicul, fara generare de erori (prin interfata digitala DBALL2, inclusa in pachet).

 

 

CARACTERISTICI GENERALE

 

TELECOMANDA

 

SECURITATE SI CONFORT

 

PORNIRE MOTOR DE LA DISTANTA

 

PORNIRE MOTOR DIN SMARTPHONE

 

APLICATIE SMARTSTART

 

INTERFATA DBALL2

 

INFORMATII SUPLIMENTARE

 

CARACTERISTICI COMPONENTE

Sistem de securitate auto cu pornire motor, Viper 5806V


Ai protectie si securitate absoluta pentru masina ta
Protejarea masinii este o prioritate pentru fiecare din noi. De exemplu, in Bucuresti, se estimeaza ca sunt sparte 10 masini zilnic. Iar paguba proprietarilor este mult mai mare decat valoarea bunurilor furate. Hotii distrug usile sau geamurile autoturismelor atunci cand patrund prin efractie. In aceste conditii, sistemele de securitate auto Viper devin o necesitate, asigurand autovehicului protectie absoluta utilizand tehnologii sofisticate disponibile.

Esti permanent in control
Cu Viper esti permanent in control, pentru ca stii mereu ce se intampla cu masina ta. Esti instiintat instantaneu, direct pe telecomanda, in cazul declansarii sistemului de securitate. Mai mult, afli imediat si cauza actionarii acestuia, fie ca este vorba de un geam spart, de patrunderea neautorizata in masina, de miscarea rotilor sau de ridicarea si tractarea masinii (sunt necesare module optionale, in functie de tipul de masina).

Ai la indemana propriul asistent pentru confort personal
Poti porni masina de la distanta, din confortul casei tale, doar printr-o simpla apasare de buton a telecomenzii sau chiar direct din smartphone (daca ai instalat modulul SmartStart). Mai mult, direct din telecomanda Viper, de la o distanta de pana la 0.5 km, poti sa pornesti motorul si climatizarea, sa dezgheti geamurile si oglinzile, sa incui si sa descui masina, sa descui cu prioritate usa soferului sau sa descui doar portbagajul, sa ridici si sa cobori geamurile sau sa aprinzi farurile pentru luminarea drumului pana la masina (sunt necesare module optionale, in functie de tipul de masina).

Ai garantie pe viata
Daca ai instalat un sistem Viper pe masina ta, beneficiezi de garantie pe toata perioada de utilizare a autovehiculului.

 

Interfata digitala pornire motor, Viper SmartStart


Pornesti motorul masinii fara a iesi din casa
Prin simpla actionare a pornirii motorului de la distanta, direct din smartphone, iarna gasesti masina ta incalzita si geamurile dezghetate, fara guturai in drum spre gradinita. Iar vara gasesti aerul conditionat pornit, fara camasi asudate in drum spre serviciu.

Viper SmartStart nu este un modul independent de pornire a motorului masinii de la distanta.

Ai mai multe optiuni direct din smartphone-ul tau
SmartStart 4.0 este o aplicatie unica, prin care utilizatorii isi pot porni masina prin apasarea unui singur buton al smartphone-ului; fie iOS, Android sau BlackBerry.

Spre deosebire de majoritatea sistemelor de securitate cu pornirea motorului din telecomanda, Viper StartSmart are raza de actiune nelimitata.

Practic, masina ta poate fi comandata de oriunde, atata vreme cat telefonul are semnal GSM.

Peste 3 milioane de descarcari ale aplicatiei  SmartStart 4.0
Aplicatia SmartStart are pana in prezent peste 3,000,000 de descarcari, fiind notata cu 4 stele in review-urile iOS si Android.

In 2016, direct din aplicatia pentru smartphone Smart Start au fost inregistrate 1 milion de cereri privind statusul masinii, 2 milioane de cereri de localizare a masinii, 3 milioane de cereri de descuiere a masinii, 4 milioane de comenzi de pornire a motorului.

Propriul asistent pentru confort personal
Prin aplicatia SmartStart 4.0, direct pe ecranul smartphone-ului iti poti localiza masina, poti arma sau dezarma sistemul de securitate instalat, poti stabili alertele pe care vrei sa le primesti, sau iti poti gasi masina in parcare.

Mai mult, poti avea mai multa grija de cei dragi: primesti notificari daca masina a depasit viteza si/sau zona stabilita de tine atunci cand o imprumuti.

Mai multa siguranta si confort
Pentru a preveni pornirea accidentala a motorului in spatiile inchise sau de catre persoane neinstruite, ai un buton dedicat pentru dezactivarea pornirii motorului de la distanta, instalat in masina.

 

Module complementare

Interfata digitala pornire motor, Directed DBALL2

Interfata digitala programabila necesara pentru pornirea motorului din telecomanda. Compatibila cu autovehiculele cu magistrala de date CAN.

Modul By Pass Universal Cheie, Directed 556UW 

Modul pentru instalarea sistemelor de pornire de motor de la distanta la masinile cu chip codat de autentificare.