/
compexit-skoda

La program se poate participa numai prin completarea şi semnarea formularului de înscriere si a formularului de ACORD GDPR prin care va oferiti consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in vederea inscrierii in Compexit CLUB.

Punctele se cumuleaza incepand cu urmatoarea factura, din momentul inscrierii si pot fi utilizate la plata urmatoarelor facturi. Scanarea cardului inainte de emiterea facturii este obligatorie pentru orice operatiune.

Mecanismul constă în acumularea de puncte, după următorul principiu:

I) În anul 1 de la activarea cardului de membru:

  • 100 lei cheltuiţi pe manoperă la mecanică = 5 puncte*
  • 100 lei cheltuiţi pe achiziţia de piese şi accesorii = 1 punct

II) În anii 2 şi 3 de la activarea cardului de membru:

  • 100 lei cheltuiţi pe manoperă la mecanică = 10 puncte
  • 100 lei cheltuiţi pe achiziţia de piese şi accesorii = 5 puncte

III) Pentru mai mult de 4 ani de la activarea cardului de membru:

  • 100 lei cheltuiţi pe manoperă la mecanică = 15 puncte
  • 100 lei cheltuiţi pe achiziţia de piese şi accesorii = 10 puncte

 

Centralizat discounturile sunt:

 GRUPA An club MANOPERA PIESE

 I

 Anul1

 5%

 1%

 II

 Anul 2 si 3

 10%

 5%

 III

Anul 4 si >4 ani

 15%

 10%

 

În plus, se acordă:

  • 200 puncte pentru recomandarea unei persoane care achiziţionează un autoturism de la Compexit
  • alte puncte surpriză

*Valoarea unui punct este de 1 RON


Calculul efectiv al punctelor se face înmulţind valoarea manoperei cu 5%, 10% sau 15% şi valoarea pieselor şi accesoriilor cu 1%, 5% si 10%, în funcţie de vechimea ca membru.
Se consideră purtătoare de puncte doar sumele efectiv achitate de către posesorul cardului (inclusiv cele plătite prin conversia punctelor).


UTILIZAREA PUNCTELOR
Punctele acumulate pot fi utilizate, după preferinţă, integral sau parţial în Compexit Service sau în showroom-ul Compexit.
Punctele acumulate într-o intervenţie/achiziţie pot fi folosite începând cu întervenţia/achiziţia următoare. La fiecare utilizare de puncte, cu acestea se poate achita pâna la 50% din valoarea facturii curente.

 

CARDUL DE FIDELITATE COMPEXIT
Cardul poate fi utilizat de proprietarul maşinii sau de orice altă persoană împuternicită de către proprietar. În acest sens, punctele colectate de la mai multe maşini pot fi folosite de către client pentru oricare din maşinile sale.

In cazul cardurilor deteriorate, pierdute sau furate clientul are obligaţia de a anunţa imediat reprezentantii Compexit Trading. Odată cu înştiinţarea se vor comunica numele, adresa şi celelalte date de identificare ale posesorului de card. Participantul care îşi pierde cardul sau îi este furat are dreptul, contra cost, la un nou card.

Pentru acumularea si consumarea punctelor este necesara prezentarea cardului Compexit Club la caserie!

 

AVANTAJELE DE A FI MEMBRU COMPEXIT CLUB
Înscrierea şi participarea la CLUB sunt gratuite.
Membrii clubului beneficiază de discounturi la manoperă şi la achiziţia de piese de schimb şi accesorii. Aceste discounturi cresc în timp, răsplătind astfel fidelitatea clientului faţa de COMPEXIT TRADING SRL.
Membrii clubului îşi păstrează avantajele (grupa de discount la care au ajuns) şi în cazul în care îşi schimbă autoturismele, în condiţiile respectării acestui regulament şi a posibilităţii ca maşinile noi achiziţionate să poată fi intreţinute şi reparate în COMPEXIT Service.
Membrii clubului beneficiază de puncte, pentru recomandarea unei persoane care achiziţionează un autoturism de la COMPEXIT TRADING SRL şi alte puncte surpriză.
Membrii clubului vor fi informaţi de acţiunile de club şi de întâlnirile organizate.
Membrii clubului vor primi periodic materiale informative despre activitatea si ofertele promotionale ale COMPEXIT TRADING SRL.
Membrii clubului beneficiază de un mecanism transparent, care le permite să-şi vizualizeze numărul de puncte acumulate.

 

REGULAMENTUL OFICIAL
Regulamentul oficial este disponibil pentru consultare oricărui client în showroom-urile COMPEXIT.

ALTE ARTICOLE


Compexit Club
Compexit Club