CELE MAI POPULARE MODELE ŠKODA SUNT ACUM MAI ACCESIBILE.

PROFITĂ DE PROGRAMUL REMAT ȘI DE EXTRA BONUS-UL DE LA COMPEXIT.

SCALA
Siguranță și confort

OCTAVIA
Eleganță și inovație

KAMIQ
Putere și atitudine

Te gÂndeȘti sĂ-Ți schimbi maȘina? Programul REMAT este pentru tine!

Indiferent de ŠKODA pe care o alegi, prin programul RABLA te bucuri de diversitate adaptată atât preferințelor tale, cât și bugetului. Fie că îți dorești un model cu tehnologie pe benzină, motorină, mild-hybrid sau complet electrică, cu siguranță există o ŠKODA care se potrivește perfect stilului tău de viață.

Vezi ofertele Compexit, apoi intră în legătură cu unul dintre specialiștii noștri de vânzări. Vei primi toate detaliile despre program. Despre cum poți să-ți casezi mașina veche, cu condiția să aibă cel puțin 8 ani. Sau despre cum îți putem oferi suport în achiziția tichetelor Rabla… dacă îți dorești să profiți de program, dar nu ai o mașină care să se încadreze sau n-ai deloc mașină.

Ce este Programul Rabla ?

Prin Programul Rabla se urmărește susținerea înnoirii parcului auto din România și promovarea vehiculelor nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic.

VALORI PRIME DE CASARE

RABLA CLASIC

 • În cazul programului Rabla Clasic, valoarea primei de casare pentru 2021 este 7.500 lei (adică aproximativ 1.500 euro).

ECOBONUS

 • primiți în plus 3.000 lei pe lângă prima de casare de 7.500 lei (voucher Rabla Clasic). Ecobonusul este disponibil pentru modelul ŠKODA OCTAVIA Mild Hybrid.

În cazul în care vrei să optezi pentru o mașină 100% electrică sau Plug-in Hybrid (PHEV), prin Programul Rabla Plus 2021 poți beneficia de două tipuri de tichete:

RABLA PLUS Ecotichet de 20.000 lei

 • pentru achiziția unui autoturism nou, de tip Plug-in Hybrid (PHEV), cu emisii de CO2 mai mici sau egale cu 70g/km în regim NEDC.
 • Modele ŠKODA care se încadrează în această categorie:  ŠKODA OCTAVIA iV plug-in hybrid, ŠKODA SUPEB iV plug-in hybrid Ecotichet de 45.000 lei
 • pentru achiziția unei mașini cu propulsie 100% electrică, dar nu mai mult de 50% din prețul de comercializare.
 • Modele ŠKODA care se încadrează în această categorie: ŠKODA ENYAQ

Achiziționarea unui autovehicul nou in cadrul Programului Rabla Plus 2021 este posibila fără a fi nevoie să casezi un autoturism vechi. Este important de știut că Programele Rabla Clasic și Rabla Plus pot fi accesate împreună, dacă se îndeplinesc simultan condițiile pentru acestea. De exemplu, la achiziția unei mașini de tip Plug-in Hybrid (PHEV) și casarea unui autoturism vechi, suma totală de care se poate beneficia este de 27.500 lei, din care 20.000 lei pentru ecotichet și 7.500 lei pentru prima de casare.

Alege modelul preferat și ia legătura cu noi pentru o discuție, programarea unui test-drive și, de ce nu, rezervarea acestuia.

Nu mai aștepta!

Numărul tichetelor prin Programul Rabla este limitat.

REPERE ŠKODA SCALA

Eleganță dinamică
Designul exterior marcant inspirat de studiul sport VISION RS se evidențiază cu formele sale plastice, elementele dinamice și un joc spectaculos între lumini și umbre.
Un nou clasic
Interiorul se inspiră din designul dinamic al exteriorului și îmbină ergonomia ingenioasă, specifică modelelor ŠKODA, cu liniile atractive, unduite cu eleganță. Materialele moi sunt plăcute, display-ul are dimensiuni deosebit de mari, iar spațiul este generos pe toate locurile
Un lucru sigur
Şi în domeniul siguranței, SCALA excelează cu numeroase sisteme de siguranță, disponibile, în general, doar în segmentele superioare ale pieței auto. Astfel, automobilul este echipat cu mai multe sisteme avansate de asistență a șoferului, cu până la nouă airbag-uri și cu asistentul de urgență "Emergency Assist".
Standard în ceea ce privește spațiul
ŠKODA SCALA este flexibilă în utilizare și este foarte spațioasă, astfel că reprezintă companionul ideal în toate situațiile. Indiferent ce vă rezervă viața pe viitor.
Simply Clever
Conform deja consacratei noastre filosofii "Simply Clever", și SCALA dispune de numeroase soluții unice și rafinate, ce au menirea de a vă simplifica zi de zi viața.
Tehnologie bine concepută
SCALA se remarcă prin designul său avangardist, motorizări cu tehnologie de ultimă oră și numeroase sisteme avansate de asistență pentru șofer, oferite, de regulă, doar în clasele superioare de autoturisme.
Previous
Next

TEHNOLOGII DE ULTIMĂ ORĂ

 • Asistent de Siguranță
 • Asistent pentru confort
 • Park assist
 • Siguranță
 • Asistent de Siguranță
 • Asistent pentru confort
 • Park assist
 • Siguranță

CONECTIVITATE REVOLUȚIONARĂ

Vă oferim spre alegere trei sisteme de infotainment cu ecrane de 6,5 până la 9,2 inchi. Sistemul de radio-navigație „Amundsen” include în dotarea standard și afișajul Virtual Cockpit și oferă navigație 3D și control prin intermediul gesturilor, plus ŠKODA Connect. Puteți, de asemenea, opta pentru hotspot-ul WiFi și sistemul de sunet ŠKODA. 
Dacă optați pentru sistemul de radio-navigație „Amundsen”, în sistemul dumneavoastră de infotainment va fi integrat și Shop-ul ŠKODA. De aici puteți încărca simplu și confortabil pachete de date, vă puteți prelungi serviciile on-line ŠKODA Connect și puteți descărca mai multe aplicații din gama noastră ce se află în continuă dezvoltare. Fără măcar să fie nevoie să vă părăsiți automobilul! 
Serviciile ŠKODA Connect de nouă generație oferă:
 • navigație on-line și servicii de informare,
 • controlul de la distanță al anumitor funcții ale automobilului prin intermediul smartphone-ului și
 • interacțiunea cu centrala de service ŠKODA.
În acest pachet este integrată și funcția de apel de urgență ce contactează serviciile de urgență în situațiile critice.
Serviciile Infotainment Online vă permit să ajungeți sigur și confortabil la destinație, pentru că astfel sistemul dumneavoastră de infotainment va recepționa informații on-line din trafic în timp real, precum și actualizări ale hărților, previziuni meteo (sub formă grafică), prețurile la combustibil și locurile de parcare libere din apropiere. Plus multe altele.
Serviciile de acces de la distanță fac parte din gama ŠKODA Connect și vă deschid calea spre un sistem absolut nou de control al automobilului, permițându-vă să conectați autoturismul cu smartphone-ul. Astfel, de exemplu, folosind funcția de blocare și deblocare a autoturismului, puteți descuia și încuia autoturismul de la distanță. De oriunde v-ați afla. Veți aprecia această funcție mai ales atunci când nu mai știți sigur dacă ați încuiat autoturismul sau atunci când doriți să îi acordați cuiva acces la autoturismul dumneavoastră.
Vă căutați autoturismul într-o parcare foarte mare, într-un oraș care vă este străin? Nicio grijă! Cu funcția „Poziție parcare”, vă veți găsi cu siguranță rapid automobilul ŠKODA, căci la încheierea fiecărei călătorii, automobilul transmite automat poziția în care se află. Iar dumneavoastră puteți apoi accesa această informație foarte simplu, prin intermediul smartphone-ului sau al smartwatch-ului dumneavoastră. Funcția „Poziție parcare” este inclusă în pachetul de servicii pentru accesarea autoturismului de la distanță. 
Anumite servicii ŠKODA Connect pot fi accesate folosind butoanele modulului de la nivelul plafonului. Butonul roșu pentru apeluri de urgență inițiază imediat un apel de urgență, în situațiile în care sunteți implicat într-un accident sau deveniți martorul unui accident grav. Butonul din mijloc poate fi folosit dacă intervine o defecțiune sau o pană la autoturism, pentru a crea conexiunea cu centrala de service ŠKODA. Butonul din stânga vă asigură informații adiționale, prin intermediul ŠKODA Infoline.
Sistemul wireless SmartLink vă oferă posibilitatea de a vă conecta smartphone-ul cu sistemul de infotainment al automobilului prin Apple CarPlay. Astfel puteți folosi sistemul de navigație, puteți asculta muzică sau podcast-uri, folosind aplicațiile dumneavoastră preferate, puteți răspunde la mesaje, prelua apelurile telefonice sau accesa informații detaliate despre automobil, prin intermediul aplicației ŠKODA OneApp.
SCALA oferă în partea din față două intrări moderne USB-C cu iluminare de fundal și cu funcție de alimentare electrică. Astfel puteți să transferați date, simplu și confortabil, și vă puteți, de asemenea, încărca dispozitivele mobile. Și mai mult, aveți posibilitatea de a comanda opțional încă trei intrări USB-C adiționale: una în consola oglinzii retrovizoare din interior, pentru încărcarea unei camere video, de pildă, și două în spate, ce oferă și pasagerilor de pe banchetă posibilitatea de a-și încărca dispozitivele.

ŠKODA SCALA

1.0 TSI , 95 CP/ 70 KW

De la 14.968 € TVA inclus

Rata lunara 228,96 

Avantaj client Exclusiv la Compexit 2.551

Prețul comunicat include tichet Rabla Classic în valoare de 7.500 lei și 6% bonus financiar la achiziția prin Porsche Finance Group.

Rata lunară exprimată include TVA și este calculată la finanțarea prin Porsche Finance Group în următoarele condiții: 25 % avans, perioadă 60 luni, VR20% .

Ofertă supusă unor termene și condiții, valabilã prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului Auto Național 2021, program organizat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

REPERE ŠKODA OCTAVIA

Design unic
Și la cea mai nouă generație a modelului OCTAVIA, interiorul de dimensiuni generoase este completat cu un nivel impresionant de funcționalitate, totul într-un design ce nu se demodează în timp. Farurile LED și blocurile optice din spate cu LED asigură vizibilitatea optimă indiferent de vreme și accentuează totodată designul atractiv al automobilului.
Interior Modern
Bine ați venit la bordul unei noi generații, care redefinește standardele în această clasă de automobile. Head-up Display-ul proiectează informații pe parbriz și oferă perspective inedite. Toate detaliile importante sunt afișate pe două ecrane de 10 inchi. Liniile minimaliste și iluminarea cu LED de la interior asigură accente ce amplifică atmosfera elegantă de la interior.
Confort fară egal
V-ați dori să ajungeți odihnit la destinație? Datorită funcției de masaj cu care poate fi echipat scaunul șoferului și grație celorlalte dotări de confort, la volanul unei OCTAVIA veți beneficia întotdeauna de relaxare maximă. Dotările pentru confort includ, de exemplu, tempomatul automat ce adaptează predictiv viteza sau sistemul de climatizare Climatronic cu ajustare pe 3 zone.
Suficient loc pentru întreaga familie
Devenind și mai spațioasă și oferind și mai multe funcții practice, OCTAVIA este automobilul perfect pentru întreaga dumneavoastră familie. Puteți lua în călătorii tot ceea ce doriți, căci portbagajul are o capacitate de 640 l, automobilul oferind totodată suficient spațiu pentru cei ce ocupă locurile din față și din spate.
Siguranță inovatoare
Călătoriți fără griji, atât prin traficul urban haotic, cât și pe șosele, la drum lung. OCTAVIA vă oferă numeroase sisteme de asistență ale șoferului ce, împreună cu cele nouă airbag-uri, ridică protecția ocupanților la noi niveluri superioare de siguranță.
Motorizări eficiente
Optați pentru un automobil spațios de familie, ce impune doar costuri reduse de întreținere și menajează și mediul. Alegeți motorizarea preferată din gama noastră de motoare pe benzină și diesel, inclusiv variantele electrificate.
Previous
Next

SISTEME DE ASISTENȚĂ AVANSATE

 • Confort
 • Siguranță
 • Faruri LED
 • Asistent Parcare
 • Confort
 • Siguranță
 • Faruri LED
 • Asistent Parcare

CONECTIVITATE REVOLUȚIONARĂ

Modelul premium între dotările de infotainment este sistemul Columbus cu ecran de 10 inchi liber poziționat, fără sprijin posterior. Acesta poate fi utilizat prin atingerea ecranului tactil, prin executarea de gesturi și rostirea comenzilor vocale. Din dotare fac parte funcția radio și funcția de navigație, interfața de telefonie, ce asigură conectarea telefonului dumneavoastră mobil prin SmartLink, serviciile on-line mobile ŠKODA Connect și opțiunea de a asculta posturi radio on-line și de a folosi servicii de streaming. Sistemul touch-slider vă permite să faceți zoom pe hărți și să ajustați volumul sunetului.
ŠKODA OCTAVIA include în dotarea standard două interfețe USB-C, cu iluminare de fundal, ce permit transferul de date și alimentarea/încărcarea dispozitivelor. Puteți comanda opțional încă trei conectori USB-C adiționali: unul la oglinda retrovizoare din interior, ce permit încărcarea unei camere video și două în spate, ce oferă pasagerilor din spate posibilitatea de a-și încărca dispozitivele mobile.

ŠKODA OCTAVIA

1.0 TSI , 110 CP/ 81 KW

De la 19.965 € TVA inclus

Rata lunara 306,40 

Avantaj client exclusiv la Compexit 2.870

Prețul comunicat include tichet Rabla Classic în valoare de 7.500 lei și 6% bonus financiar la achiziția prin Porsche Finance Group.

Rata lunară exprimată include TVA și este calculată la finanțarea prin Porsche Finance Group în următoarele condiții: 25 % avans, perioadă 60 luni, VR20% .

Ofertă supusă unor termene și condiții, valabilã prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului Auto Național 2021, program organizat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

REPERE ŠKODA KAMIQ

Stii mai bine decat oricine ce ti se potriveste
KAMIQ este SUV-ul urban ce îmbină avantajele specifice oferite de SUV-uri, cu designul inconfundabil al modelelor ŠKODA, marcat de forme dinamice și muchii clar definite. Este automobilul perfect pentru toți cei care își urmează propriul drum și nu se lasă purtați de curentul majorității fără identitate.
Interior îndrăzneț
Puterea și atitudinea vin întotdeauna din interior. La fel se întâmplă și la KAMIQ, unde designul interior atractiv se contopește armonios cu designul exterior, marcat de personalitatea sa puternică. Conceptul ergonomic al interiorului este impecabil, iar ocupanții sunt înconjurați de materiale de cea mai bună calitate.
Pachet de supraviețuire urbană
Supraviețuirea în jungla urbană poate reprezenta o provocare. Pentru a vă ajuta să vă croiți drumul prin aglomerația orașelor, KAMIQ este echipat cu cele mai bune dotări. Astfel veți trece fără efort și de cele mai stresante situații.
„Refugiu sigur”
La fel ca la toate modelele ŠKODA, și la KAMIQ, siguranța este pe primul loc. Astfel, modelul oferă până la nouă airbag-uri, inclusiv unul pentru genunchi, plus diferite sisteme avansate de asistență a șoferului, precum asistentul pentru schimbarea benzii de rulare cu Side Assist și sistemul de protecție proactivă a ocupanților mașinii.
Soluții mereu la îndemână
Soluțiile Simply Clever unice și ingenioase sunt deja sinonime cu marca ŠKODA. Este vorba de dotări și funcții inteligente și practice, ce vă simplifică viața de zi cu zi, fiind prezente în aproape fiecare colțișor din mașină.
Experiență de conducere sportivă la apăsarea unui buton
ŠKODA KAMIQ este construită pe cea mai nouă platformă modulară (MQB) și poate fi astfel echipată cu tehnologii avansate. Cei care preferă să conducă dinamic, vor aprecia setările sport ale șasiului și amortizoarele ajustabile.
Previous
Next

TEHNOLOGIE SIMPLY CLEVER

 • Confort
 • Tehnologie Ecologică
 • Infotainment
 • Confort
 • Tehnologie Ecologică
 • Infotainment

CONECTIVITATE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Vă oferim spre alegere trei sisteme de infotainment cu ecrane de 6,5 până la 9,2 inchi. Sistemul de radio-navigație „Amundsen” împreună cu afișajul Virtual Cockpit oferă navigație 3D și control prin intermediul gesturilor, plus ŠKODA Connect. Puteți, de asemenea, opta pentru hotspot-ul WiFi și sistemul de sunet ŠKODA.
Serviciile ŠKODA Connect de nouă generație oferă navigație on-line și servicii de informare, precum și controlul de la distanță al anumitor funcții ale automobilului prin intermediul smartphone-ului, plus interacțiunea cu centrala de servicii ŠKODA. Din această dotare face parte și funcția de apel de urgență ce contactează serviciile de urgență în situațiile critice.
Serviciile Infotainment Online vă permit să ajungeți sigur și confortabil la destinație,pentru că astfel sistemul dumneavoastră de infotainment va recepționa informații on-line din trafic în timp real, precum și actualizări ale hărților, previziuni meteo (sub formă grafică), prețurile la combustibil și locurile de parcare libere din apropiere. Plus multe altele.
Serviciile de acces de la distanță fac parte din gama ŠKODA Connect și vă deschid calea spre un sistem absolut nou de control al automobilului, permițându-vă să conectați mașina cu smartphone-ul. Astfel, de exemplu, folosind funcția de blocare și deblocare a mașinii, puteți descuia și încuia mașina de la distanță. Oriunde v-ați afla. Veți aprecia această funcție mai ales atunci când ați uitat dacă într-adevăr ați încuiat mașina sau atunci când doriți să îi dați cuiva acces la mașina dumneavoastră.
Trebuie să vă găsiți mașina lăsată într-o parcare foarte mare, într-un oraș care vă este străin? Nicio grijă! Cu funcția „Poziție parcare”, vă veți găsi cu siguranță rapid automobilul ŠKODA, căci acesta transmite automat poziția în care se află după fiecare călătorie. Iar dumneavoastră puteți accesa această informație foarte simplu, prin intermediul smartphone-ului sau al smartwatch-ului dumneavoastră. Funcția „Poziție parcare” este inclusă în setul de servicii de accesare a mașinii de la distanță.
Instalând aplicația ŠKODA Connect pe smartphone-ul sau smartwatch-ul dumneavoastră, puteți verifica de la depărtare dacă toate geamurile automobilului dumneavoastră sunt închise. De asemenea, puteți vedea cât combustibil mai aveți în rezervor sau puteți accesa și arhiva informații despre călătorii, ca de exemplu viteza cu care ați condus sau numărul de kilometri parcurși.
Anumite servicii ŠKODA Connect pot fi accesate folosind butoanele modulului de la nivelul plafonului.

Butonul roșu pentru apeluri de urgență inițiază imediat un apel de urgență, în situațiile în care sunteți victima sau martorul unui accident grav.

Butonul din mijloc poate fi folosite în cazul unei defecțiuni/pene la mașină, pentru a face conexiunea cu centrala de service ŠKODA.

Butonul din stânga vă asigură informații adiționale, prin intermediul ŠKODA Infoline.
Sistemul wireless SmartLink vă oferă posibilitatea de a vă conecta smartphone-ul cu sistemul de infotainment al automobilului, prin Apple CarPlay. Astfel puteți folosi sistemul de navigație, puteți asculta muzică sau podcast-uri folosnd aplicațiile dumneavoastră preferate, puteți răspunde la mesaje, prelua apelurile telefonice sau accesa informații detaliate despre automobil, prin intermediul aplicației ŠKODA OneApp.
KAMIQ dispune în partea din față de două conexiuni USB-C cu iluminare de fundal și cu funcție de alimentare electrică. Astfel puteți să transferați date, simplu și confortabil, și vă puteți, de asemenea, încărca dispozitivele mobile. Aveți posibilitatea de a adăuga opțional încă două conexiuni tip C, cu ajutorul cărora și pasagerii de pe banchetă își vor putea încărca dispozitivele.

ŠKODA KAMIQ

1.0 TSI , 110 CP/ 81 KW,

De la 16.852 € TVA inclus

Rata lunara 258,62 

Avantaj client exclusiv la Compexit 2.671

Prețul comunicat include tichet Rabla Classic în valoare de 7.500 lei și 6% bonus financiar la achiziția prin Porsche Finance Group.

Rata lunară exprimată include TVA și este calculată la finanțarea prin Porsche Finance Group în următoarele condiții: 25 % avans, perioadă 60 luni, VR20% .

Ofertă supusă unor termene și condiții, valabilã prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului Auto Național 2021, program organizat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

HAI SĂ DISCUTĂM DESPRE MODELELE CU LIVRARE IMEDIATĂ

Nu mai sta pe gânduri, hai să discutăm despre cea mai bună ofertă pe care ți-o putem face!