Fă pasul!

SCALA

Fă pasul!

Fă pasul!

Fă pasul!

Fă pasul!

Fă pasul!

Fă pasul!

Fă pasul!

Fă pasul!

ŠKODA SCALA

1

Eleganță dinamică

Designul exterior marcant, inspirat de studiul sport VISION RS se evidenţiază cu formele sale plastice, elementele dinamice şi un joc spectaculos între lumini şi umbre.

ŠKODA SCALA

2

Un nou Clasic

Interiorul se inspiră din designul dinamic al exteriorului şi îmbină ergonomia ingenioasă, specifică modelelor ŠKODA, cu linii unduite cu eleganţă. Materialele moi sunt plăcute, display-ul are dimensiuni deosebit de mari, iar spaţiul este generos în toate direcţiile.

ŠKODA SCALA

3

Un lucru sigur

Şi în domeniul siguranţei, SCALA avantajează cu numeroase sisteme de siguranţă, disponibile, în general, doar în segmentele superioare ale pieţei auto. Astfel, automobilul este echipat cu mai multe sisteme avansate de asistenţă a şoferului, cu până la nouă airbag-uri şi cu asistentul de urgenţă "Emergency Assist".

ŠKODA SCALA

4

Tehnologie sofisticată

SCALA se remarcă prin designul său avangardist, sisteme de propulsie de ultimă oră şi numeroase sisteme avansate de asistenţă pentru şofer, oferite, de regulă, doar în clasele auto superioare.

Technologie Simply Clever

Sisteme de asistenţă oferite de ŠKODA

Descoperiţi aici sistemele noastre de asistenţă.

Conectivitate inovatoare

Beneficiaţi de confortul noii generaţii a sistemelor de conectivitate, acestea oferind dotări şi funcţii precum cardul SIM integrat şi o conexiune wireless a smartphone-ului cu autovehiculul prin intermediul SmartLink.

Începând de la 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate ca tip conform unei noi proceduri de testare pentru autoturisme şi autovehiculele comerciale uşoare, Procedura de Testare a Vehiculelor Ușoare Armonizată la Nivel Mondial, abreviată WLTP (engl. World Harmonised Light Vehicle Test Procedure). Aceasta este o nouă procedură realistă de teste pentru măsurarea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO₂.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuieşte ciclul european de conducere (NEDC), care este ciclul de teste utilizat până la respectiva dată.

Având în vedere condiţiile realiste de testare, valorile de consum şi de emisii de CO₂ măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate conform NEDC.

Taxa de poluare austriacă (NoVA) va fi calculată însă în continuare în baza valorii NEDC calculate pentru emisiile de CO₂.

Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilorAcceptă&Continuă

Top