Service

Recomandari privind siguranta dumneavoastra si a bunurilor dumneavoastra.

Stimate client,


Dorim sa va informam cu privire la cateva aspecte legate de efectuarea reparatiilor in caz de accident, care au ca finalitate siguranta dumneavoastra si a bunurilor dumneavoastra.
In caz de accident, va recomandam, cu toata responsabilitatea, ca reparatia masinii sa o faceti exclusiv la reprezentanta noastra, aceasta fiind singura unitate service autorizata de catre fabricant (ŠKODA si SEAT) in judetul Cluj.

Singura persoana care decide unde se repara autovehiculul este PROPRIETARUL sau UTILIZATORUL, adica DUMNEAVOASTRA.
In cazul in care societatea de asigurare se opune dorintei si dreptului dumneavoastra de a va repara masina la reprezentanta, va rugam sa ne sunati la telefon 0727789555 pentru a va sprijini in rezolvarea problemei.

Va informam asupra acestor aspecte intrucat exista societati de asigurare care, urmarindu-si propriul interes, recomanda efectuarea reparatiilor autovehiculului dumneavoastra in unitati service care nu sunt agreate de producator si de Registrul Auto Roman , pentru marca ŠKODA si marca SEAT.
In momentul achizitiei autoturismului dumneavoastra ati facut o investitie, o investitie care nu este la indemana multora dintre noi, si care, pentru a fi realizata, a necesitat eforturi financiare sustinute.

Pentru protectia bunului dumneavoastra ati incheiat o polita de asigurare CASCO, polita la care nu s-a negociat un tarif preferential, in functie de atelierul service unde s-ar efectua reparatia autovehiculului. Valoarea politei de asigurare CASCO s-a calculat in functie de pretul autovehiculului si nicidecum in functie de tarifele practicate de catre atelierul service.

Societatile de asigurari nu pot impune atelierul service unde se face reparatia autovehiculului pe care il detineti, nici macar atunci cand reparatia trebuie facuta pe polita RCA a celui care v-a avariat masina.
Va amintim ca in cazul contractelor de leasing incheiate, utilizatorul este obligat contractual si in acest sens primeste imputernicire pentru efectuarea reparatiilor doar intr-un atelier service autorizat de catre firma producatoare (ŠKODA si SEAT).
Dorim prin acest demers sa va informam asupra drepturilor dumneavoastra de a va repara autoturismul intr-o reprezentanta fapt ce va confera nu numai siguranta unei lucrari de calitate, efectuata de catre un personal calificat, in concordanta cu cerintele firmei producatoare dar si posibilitatea pastrarii garantiei de 3 ani la vopsea si 10 sau 12 ani la caroserie.


Cu stima,

Director executiv
Sorin Niste

  

Avantajele efectuării reparaţiilor in COMPEXIT-service autorizat ŠKODA si SEAT

 

 


small_asistenta930b..jpg