Clasă de top
Clasă de top
Clasă de top
Clasă de top

Un mod de viață confortabil

Pentru noi, o călătorie înseamnă mai mult decât un simplu drum din punctul A în punctul B.

Acest lucru a fost și în gândul designerilor atunci când au creat noul Superb. Scopul a fost acela de a construi o mașină care să îți ofere o experiență completă a călătoriei și care să îți pună toate simțurile în mișcare.

Izolarea fonică perfectă se potrivește de minune cu Dynamic Chassis Control (DCC-suspensie adaptabilă) și cu numeroasele sisteme de asistență și oferă un confort absolut de fiecare dată când folosești mașina.

Noua ŠKODA Superb deține și un spațiu incredibil de mare și de confortabil. Răsfață-te și alege din gama largă de echipări opționale, personalizând mașina în conformitate cu toate nevoile și cerințele tale.

Un condus confortabil

Noua ŠKODA Superb este un ecosistem special - un habitat natural și prietenos pentru oameni, oferindu-le tot ce au nevoie pentru dezvoltare și pentru a se bucura ca specie.

În microcosmosul ideal al mașinii, toate controalele și caracteristicile de confort au fost distribuite astfel încât spațiul este folosit la maximum. Noul Superb este un peisaj în care toate cele patru elemente de bază sunt prezente. Al cincilea element, cel care declanșează mișcarea lor interactivă, este intuiția. Ia un loc, preia controlul.

Te simți ca un VIP
Lumină ambientală - verde

Stai pe spate și scufundă-te într-o atmosferă de lux, în anticiparea celei mai plăcute experiențe. Tu dictezi ritmul vieții tale, indiferent că este o călătorie în interes de serviciu sau un weekend plăcut cu familia.

După ce pornești motorul, intensitatea luminii se modifică automat în "driving mode". Luminile ambientale, a căror intensitate se poate regla din sistemul infotainment, crează o ambianță plăcută și discretă în timpul călătoriei.

Alb
Verde

Aer condiționat în trei zone

Noua generație de aer condiționat garantează o temperatură optimă în interiorul mașinii. Șoferul, pasagerul din dreapta și pasagerii din spate pot controla individual temperatura pentru zona lor, astfel încât toată familia va călători cât se poate de confortabil.

Cameră multifuncțională

Camera multifuncțională este una dintre numeroasele funcții de confort ce aparțin noului Superb, adăugând un plus de valoare pentru clienți. Camera incorporată în oglinda retrovizoare permite activarea funcțiilor Lane Assist, Travel Assist, Traffic Sign Recognition și a sistemelor Smart Light Assist și Light Assist.

Scaune față ventilate

 

Un scaun încălzit pe timp de iarnă, sau unul ventilat pentru verile călduroase? Sau poate amandouă în același timp? Noua ŠKODA Superb poate fi configurată cu scaune încălzite pentru față și spate. De asemenea, scaunele din față sunt disponibile cu funcția de ventilație.

KESSY - sistemul automat de blocare și pornire

Nu mai este nevoie să scoți cheia din buzunar atunci când vrei să deblochezi mașina. Sistemul KESSY (Keyless Entry, Start and exit SYstem) recunoaște cheia de până la 1,5 metri depărtare de mașină.  Vehiculul se deblochează automat atunci când mânerele ușilor sau portbagajul sunt operate. Motorul pornește la simpla apăsare a unui buton.

Portbagaj cu pedală virtuală

Optional, portbagajul noii ŠKODA Superb poate fi deschis sau închis electric, apăsând butonul de lângă scaunul șoferului, cu telecomanda, sau apăsând butonul din interiorul ușii portbagajului. Mașina poate fi dotată și cu o incredibil de practică pedală virtuală. Pedala virtuală și sistemul electric funcționează în combinație cu sistemul KESSY.

Frână de mână electronică

Aceasta este prima ŠKODA cu un astfel de sistem de parcare. Noua tehnologie nu doar crează mai mult spațiu între locurile din față, dar sporește și siguranța și confortul. Echipate cu funcția Auto Hold, frânele împiedică vehiculul să se miște atunci când se află în regim de staționare.

Parbriz încălzit

Fie că este ploaie sau soare, ne gândim la confortul tău pentru un an întreg. O nouă folie invizibilă opțională, ClimaCoat, este folosită pentru a încălzi parbrizul. Mai mult decât atât, oferă protecție împotriva razelor solare.

Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control (ACC) menține o distanță de siguranță, raportat la vehiculul din față, la o viteză selectată, controlând motorul

și acționând frânele pentru a accelera

sau decelera automat, în

funcție de situație.

Travel Assist

Un modul care procesează imaginile scanate ale semnelor de circulație și compară rezultatele cu informațiile din navigator. Sistemul procesează semnele care limitează viteza (de ex, "80 km/h"),

 

semnele care interzic depășirea sau cu alte instrucțiuni suplimentare (cum ar fi "22:00-06:00"), sau alte semne asociate restricțiilor. Acestea sunt afișate ca pictograme pe display-ul multifuncțional și/sau pe ecranul sistemului de navigație.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parcare mult mai ușoară

Parcare mult mai sigură și ușoară

Acum este mult mai simplu să intri sau să ieși din parcare, datorită unei noi serii de sisteme de asistență: Park Assist, Rear Traffic Alert și camera video din spate.

Parcarea laterală

Noul Superb poate rula cu 40 km/h atunci când ești în căutarea unui loc de parcare și sistemul Park Assist este activat. Atunci când senzorii găsesc un loc destul de încăpător (ex: lungimea mașinii + 80 cm), sistemul "dă o mână de ajutor" cu manevrele de parcare.

Ieșirea dintr-un loc de parcare

Ieșirea din spații înguste este foarte ușoară. În acest mod, Park Assist manevrează vehiculul în față și în spate până când se poate ieși din rândul de mașini parcate.

 

Gararea cu spatele

Sistemul găsește un spațiu optim de parcare între mașini și execută manevrele de parcare aproape automat. Volanul se mișcă automat în timp ce șoferul folosește pedalele de accelerație și de frână.

Camera video din spate

Această funcție folosește o mini-cameră video poziționată sub portbagaj. Atunci când mașina este în marșarier, camera este activată automat și imaginea este afișată pe ecranul sistemului infotainment. Liniile dinamice de ghidare se suprapun cu imaginea, indicând direcția în care mașina se va deplasa cu actuala poziție a volanului, sau când trebuie rotit.

Optical Parking System 360°

 

Sistemul "OPS 360" avertizează șoferul cu privire la potențialul risc de coliziune cu diverse obstacole în timpul parcării. Predicțiile sistemului se bazează pe datele primite de la 12 senzori cu ultrasunete, parametrii de condus și poziția volanului.

Senzori de parcare față/spate

Noul sistem de parcare surround completează perfect Park Assist. Senzorii de parcare ajută șoferul la parcare și lucrează împreună cu toate sistemele infotainment disponibile pe noul Superb.

Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilorAcceptă&Continuă

Top