Încărcat de emoție
Încărcat de emoție
Încărcat de emoție
Încărcat de emoție

Perfecțiune în detaliu

Limbajul de deisgn al noii ŠKODA Superb este inspirat din prototipul ŠKODA VisionC, aducând-ul din stadiul de proiect chiar pe linia de producție. Rezultatul este o mașină care atrage privirile ca un magnet cu linii ascuțite și masculine - mai echilibrată, mai expresivă și mai emoționantă decât oricând.

 

Elementele cristaline se îmbină perfect în exterior și interior. Suprafețele noului Superb au fost modelate cu o mare atenție la detalii. Interacțiunea dintre suprafețele convexe și concave este uimitoare, cu margini clare, raze precise și linii clare.

Design

 

Inovativ, elegant, sublim - acesta este limbajul de design al noii ŠKODA Superb

 

Designul captivant se bazează pe o geometrie clară, suprafețe conturate impresionant, forme sculpturale, precizie pură și linii elegante - ca și cum ar fi construită dintr-o singură bucată.

Caracterul expresiv și încântător al exteriorului se continua ă perfect și în interiorul vehiculului.

 

Design frontal

Distinctiv și puternic

Precis, autentic, dinamic - partea frontală a noii ŠKODA Superb este caracterizată prin faruri și proiectoare de ceață ascuțite și late, grila elegantă a radiatorului, logo-ul poziționat central și capota conturată dinamic.

Design spate

Solid și ascuțit

Ascuțit, expresiv și totodată impresionant - am adăugat "navei amiral" stopuri spate LED și un aspect mult mai clar și articulat. Lățime mai mare, claritate mai bună și mai multă prezență.

Crystalline SHAPE in all its glory

Farurile cu unghiuri ascuțite au fost dezvoltate cu cel mai înalt grad de precizie. Tăieturile precise, formele geometrice triunghiulare și contururile tridimensionale evocă individualitatea mărcii.

Makes its PRESENCE felt

Este pentru prima dată când pe stopurile construite din două părți ale modelului Superb se implementează tehnologia LED. Luminile sunt mai subțiri ca înainte, cu o parte localizată în hayon, iar cealaltă în caroserie. Aceasta este o idee provenită de la prototipul VisionC.

Engages your SENSES

Partea laterală a noii ŠKODA Superb este dinamică și elegantă. Linia Tornado, precisă și bine așezată, accentuează dinamismul, și formează un contrast eficace între lumini și umbre.

Spontaneous ELEGANCE

Conturul geamurilor laterale are tăieturi clare și precise, ca și cum ar fi o singură bucată. Acestea sunt încadrate elegant de ramele cromate tridimensionale (începând cu nivelul de echipare Ambition). 

Interior

 

Răsfață-te.

 

Interiorul noii ŠKODA Superb este un mix perfect între curbe dinamice, materiale de calitate și confort maxim pentru condus. 

Noul Superb nu este doar mai mare și mai spațios decât oricând, dar oferă și caracteristici noi în materie de confort. Un vehicul care permite tuturor pasagerilor, inclusiv celor din spate, să călătorească într-o manieră relaxată chiar și pe distanțe lungi și ore multe de condus.

Laurin & Klement  - piele maro

Interiorul Laurin & Klement este de culoare negru/maro pentru tapițeria din piele și planșa de bord. Ușile si planșa de bord conțin ornamente Piano black. 

Laurin & Klement  - piele bej

Interiorul Laurin & Klement este de culoare negru/bej pentru tapițeria din piele și planșa de bord. Ușile si planșa de bord conțin ornamente Piano black. 

Laurin & Klement  - piele maro perforată

Interiorul Laurin & Klement este de culoare negru/maro pentru tapițeria din piele și planșa de bord. Ușile si planșa de bord conțin ornamente Piano black. Scaunele ventilate au pielea perforată.

Laurin & Klement  - piele bej perforată

Interiorul Laurin & Klement este de culoare negru/bej pentru tapițeria din piele și planșa de bord. Ușile si planșa de bord conțin ornamente Piano black. Scaunele ventilate au pielea perforată.

Style - bej

Interiorul Style este de culoare negru/bej pentru tapițeria din stofă și planșa de bord. Ușile si planșa de bord conțin ornamente Aluminium Dark Brushed.

Style - negru

Interiorul Style este de culoare negru/negru pentru tapițeria din stofă și planșa de bord. Ușile si planșa de bord conțin ornamente Aluminium Dark Brushed.

Style - bej Alcantara

Interiorul bej cu piele Alcantara este o opțiune exclusivă pentru nivelul de echipare Style. Ușile si planșa de bord conțin ornamente Aluminium Dark Brushed.

Ambition - gri

Interiorul Ambition este de culoare negru/gri pentru tapițeria din stofă și planșa de bord. Ușile si planșa de bord conțin ornamente Aluminium Dark Brushed. Se poate opta pentru tapițerie neagra din piele sau piele Alcantara. În cazul scaunelor ventilate, trebuie optat pentru varianta cu piele perforată.

Ambition - negru și gri

Interiorul Ambition este de culoare negru/gri pentru tapițeria din stofă și planșa de bord. Ușile si planșa de bord conțin ornamente Aluminium Dark Brushed. Se poate opta pentru tapițerie neagra din piele sau piele Alcantara. În cazul scaunelor ventilate, trebuie optat pentru varianta cu piele perforată.

Ambition - negru

Interiorul Ambition este de culoare negru/negru pentru tapițeria din stofă și planșa de bord. Ușile si planșa de bord conțin ornamente Aluminium Dark Brushed. Se poate opta pentru tapițerie neagra din piele sau piele Alcantara. În cazul scaunelor ventilate, trebuie optat pentru varianta cu piele perforată.

Ambition - negru Alcantara

Interiorul negru cu piele Alcantara este o opțiune exclusivă pentru nivelul de echipare Ambition sau Style. Ușile si planșa de bord conțin ornamente Aluminium Dark Brushed, sau Aluminium Light Brushed.

Ambition - piele neagră perforată

 

Interiorul echipat complet cu piele neagră este o opțiune exclusivă pentru nivelul de echipare Ambition sau Style. Ușile si planșa de bord conțin ornamente Aluminium Dark Brushed, sau Aluminium Light Brushed. Scaunele ventilate au pielea perforată.

Active

Interiorul Active este echipat cu o tapițerie de stofă neagră ușor de întreținut. Ușile si planșa de bord conțin ornamente de culoare gri metalizat.

Laurin & Klement

Un sentiment de frumusețe, gusturi rafinat și standarde înalte.

Versiunea Laurin & Klement a fost concepută special pentru cei exigenți: confort maxim și semne distinctive ale exclusivității.

Mașina este inscripționată pe laterale cu logo-ul Laurin & Klement, iar scaunele față/spate conțin înscrisul specific acestui nivel de echipare. Interiorul cu piele maro, exclusiv pentru Laurin & Klement, este însoțit de jantele Pegasus 18" în două nuanțe închise, cu un aspect captivant.

 

Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilorAcceptă&Continuă

Top