Testimoniale

Polita CASCO incheiata la Compexit mi-a salvat masinasmall_DSCN1846.jpg

In octombrie 2010 am avut sansa de a achizitiona un Seat Leon 1.6 TDI prin intermediul dealer-ului Topcar. Achizitionarea masinii a fost insotita de incheierea politei CASCO, respectiv RCA prin Compexit Asigurari. Impreuna cu ei am ales cea mai potrivita companie de asigurari pentru mine.

 

Pe durata primului an de contract am parcurs 22.000 de km si, din fericire, nu am avut evenimente care ar fi solicitat utilizarea asigurarii.

 

Pentru urmatorul an, 2011, am reinnoit polita CASCO si RCA la acelasi asigurator, considerand – la momentul respectiv – ca fiind cea mai favorabila optiune din prisma unei analize calitate/pret. Reinnoirea am realizat-o tot cu sprijinul Compexit Asigurari, dupa o noua discutie avuta cu consultantii specializati.

 

Afla mai multe ...

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Compexit Asigurari a intervenit pentru mine

small_DSCN4351.JPG

In decembrie 2011 am facut o vizita celor de la Compexit Asigurari pentru plata ratei CASCO. Cu toate ca masina mea nu este achizitionata prin Compexit am ales sa lucrez cu dansii in vederea asigurarii CASCO si RCA. Cu aceasta ocazie am cerut indicatii pentru rezolvarea unei daune, respectiv indreptarea si revopsirea usii si aripii stanga spate.

Consilierii m-au sfatuit si indrumat ce pasi trebuia sa urmez si unde trebuia sa merg. Prin urmare am mers la biroul asiguratorului unde s-a deschis un dosar de dauna. Spre uimirea mea am fost informat, prin nota de constatare, ca asiguratorul nu ma poate despagubi sub pretextul ca masina ar fi fost deja avariata la inspectia de risc.

 

Afla mai multe ...

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

Cum am reusit sa repar masina la service-ul la care imi doream

In 2012 am achizitionat un Seat Ibiza de la TopCar Cluj pe care l-am asigurat cu ajutorul celor de la Compexit Asigurari.

small_DSCN5488lovit.jpgPrima problema intampinata cu masina a fost ca urmare a unui accident. Am fost lovit din spate de o masina de teren. Fiindca masina mea este modelul Ibiza Combi pagubele au fost insemnate, de la bara spate rupta pana la haion indoit fara posibilitatea de a mai fi indreptat.

Cu toate acestea am fost intr-o oarecare masura linistit fiindca am avut asigurare CASCO si m-am folosit de ajutorul celor de la Compexit.

Accidentul rutier fiind ceva nou pentru mine si fiindca nu stiam ce este de facut, in prima faza, am completat o constatare amiabila la sediul firmei unde era asigurata cealalta persoana implicata in accident. ( Mentionez ca persoana avea doar RCA – asigurarea obligatorie). Ceea ce nu stiam eu este ca in acel moment mi s-a deschis un dosar de despagubire pe asigurarea celui care m-a lovit, pentru acest lucru fiind necesara constatarea amiabila, precum si alte acte.

 

Afla mai multe ...